Képesingatlanok.hu
Adatvédelem
A személyes adatok védelme érdekében a személyes adatok kezelésének szabályait - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, valamint a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény, az 1998. évi VI. törvény (az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28-án napján kelt egyezmény kihirdetéséről), az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, és az adatkezelésre vonatkozó egyéb hatályos magyar jogszabályok előírásainak-, valamint az adatvédelmi biztos tevékenysége során kialakult adatvédelmi gyakorlat szem előtt tartásával - az alábbiak szerint állapítja meg.
 
A Felhasználónak személyes adatait (vezetéknév, keresztnév, telefon, fax, mobil, e-mail cím, jelszó) kizárólag a honlapon nyújtott, meghatározott szolgáltatásokhoz kell megadnia.
 
Az LB GROUP Kft., mint adatkezelő gondoskodik arról, hogy a kezelt adatokhoz illetéktelen személy ne férhessen hozzá, azokat ne hozhassa nyilvánosságra, ne továbbíthassa, valamint ne módosíthassa, törölhesse. A kezelt adatokat kizárólag az adatkezelő, illetve az általa érintett alkalmazottai ismerhetik meg, azokat a kepesingatlanok.hu harmadik, az adat megismerésére jogosultsággal nem rendelkező személynek nem adja át.
 
Az LB GROUP Kft. mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva kezeli és nyilvántartja adatait, illetve azt harmadik félnek a Felhasználó hozzájárulása nélkül nem adja ki, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. Az LB GROUP Kft. az Ön által az Interneten közzétett információkért felelősséget nem vállal.
 
A Felhasználó önként adja meg adatait, az LB GROUP Kft. szolgáltatásainak igénybevételével hozzájárul ahhoz, hogy az adatkezelő a fent említetteknek megfelelően használja adatait.
 
A Felhasználó bármikor kérheti személyes adatainak törlését.
 
A jelen oldalon nem feltüntetett esetekben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény az irányadó.

Kiemelt ingatlan hirdetések:Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika