Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 65 m2-es ház Abádszalók területén

| |
Ár: 21.500.000 Forint
Azonosító kód: OY3Y
Megye: Jász-Nagykun-Szolnok
Település: Abádszalók
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 65 m2
Szobák száma: 2 szoba
Fűtés: Egyéb
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2021. 04. 20. 12:07

Hirdetés leírása:

Tisza – tó régió gyöngyszemében Abádszalókon eladó lakóparki családi ház.
A lakóház 2005-ben épült, hagyományos építési módban, tégla falazattal, földszintes, magas tetős kivitelben. A lakás összesen 65 m2, 2 szobás, amerikai konyhás nappalival, fürdőszoba, külön WC, kamra, előtér. A helyiségek burkolata kerámia és laminált parketta, hőszigetelt műanyag nyílászárókkal ellátva, a két szobán redőny és szúnyogháló is van. A fűtést kondenzációs gáz kazánnal ellátott padlófűtés biztosítja, amely alacsony fűtési költséget jelent. A konyhában beépített szekrény sok tárolási lehetőséggel, a beépített gépek 3 évesek Beko típusúak, a páraelszívó inox, a főzőlap üvegkerámia, gázos kivitelben, sütő elektromos légkeveréses és mosogatógép 10 terítékes. Összközműves: víz, villany, gáz, csatorna. Az udvaron 12 m2 terasz, a kerítés 2 éve készült, acél kétoldalas fa mintás, dió színű kerítés elemekből mely nem igényel festést és karbantartást. A ház előtt zúzott kő található, mely alkalmas a parkolásra, de külön épületben 15 m2 garázs, Hörmann garázsajtóval beépítve biztosítja az autó biztonságos tárolását. A lakóparkban nincs közvilágítás, de van mozgásérzékelős világítás, mely energiatakarékos izzókkal ellátott és 1 éve lett beépítve. A lakóház alkalmas alapfeladatára, lakóháznak, kiváló nyaralónak illetve bérbeadási (szobáztatás) lehetőséget is magába rejt.
Az ár magában foglalja a fotókon jól látható konyhai beépített szekrényt és a garázst is.
Ingatlanosok segítségét nem szeretném igénybe venni!
Az ár minimálisan alku képes: 21.500.000.-
Komoly érdeklődők jelentkezését várom.
Érdeklődni telefonon: 06/30-295-41-92

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Majnár Erika
Telefonszám(ok): 06302954192
E-mail cím: zimera0802@gmail.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika