Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 92 m2-es ház Balatonfűzfő területén

| |
Ár: 42.900.000 Forint
Azonosító kód: HGOF
Megye: Veszprém
Település: Balatonfűzfő
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 92 m2
Szobák száma: 4 szoba
Fűtés: Cirkó
Egyéb:
Feladás ideje: 2021. 02. 22. 14:00

Hirdetés leírása:

Balatonfűzfő NYUGODT, csendes részén, távol a főút zajától, körülbelül 1,5 kilométerre a Balaton partjától található a 92 m²-es családi ház, tele rengeteg lehetőséggel, aminek csak a képzelet szab határt. Az ingatlan családi házként, TÖBBGENERÁCIÓS lakóingatlanként, vagy akár KÉT KÜLÖN LAKÁSKÉNT, befektetésként is használható.

Az osztatlan közös telken álló ingatlan teljesen le van választva, használati megosztási nyilatkozattal és KÜLÖNÁLLÓ KÖZMŰVEKKEL rendelkezik. A házat karban tartott 227 m²-es udvar öleli körül, ami lehetővé teszi több gépjármű befogadását is.

Az épület alsó szintje TÉGLÁBÓL került felépítésre 1971-ben, majd 2007-ben hozzáépült a felső szint is, amely jól SZIGETELT, könnyű szerkezetű. A toldással egy időben az alsó szint korszerűsítésére is sor került, ami magában foglalta a VÍZVEZETÉKEK FELÚJÍTÁSÁT is.

Az ingatlan délkeleti fekvésű.

Az alsó lakrészben KÉT SZOBÁT, FÜRDŐT WC-vel, konyhát és ÉTKEZŐ részt találunk. Mindez 50 m²-en terül el.A felső szintet (42 m²) a kellemes kialakítású LÉPCSŐHÁZon keresztül tudjuk megközelíteni, amit fény jár át, köszönhetően nagy ablakainak. Az emeleten hasonló az elrendezés azzal a különbséggel, hogy egy kikapcsolódásra kiválóan alkalmas 7,9 m²-es ERKÉLY is kialakításra került.

Az ingatlan tehát két külön bejárattal, két konyhával, két fürdőszobával várja új tulajdonosait.

Remek választás családoknak, befektetőknek, fiatal pároknak, akiknek elég egy lakás méretű lakótér, a másikat pedig kiadnák befektetésként.

Gyalog megközelíthető a helyi bölcsőde, óvoda, orvosi rendelő, posta, buszmegálló és vasútállomás is.

Az ingatlan, állapotának köszönhetően AZONNAL BEKÖLTÖZHETŐ.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Juhászné Droszt Ildikó
Telefonszám(ok): +36707701093
E-mail cím: ildikodroszt@gmail.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika