Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 30 m2-es ház Debrecen területén

| |
Ár: 17.900.000 Forint
Azonosító kód: 9NMV
Megye: Hajdú-Bihar
Település: Debrecen
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 30 m2
Szobák száma: 2 szoba
Fűtés: Ismeretlen
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2022. 01. 05. 21:31

Hirdetés leírása:

Távol a város zajától de mégis közel... Olcsóbb mint egy panel, és itt nincs feletted/alattad lakó, nem sír a szomszéd gyereke és nem fogsz reggel a szomszéd porszívózására, fúrására ébredni. Ugye jól hangzik?
Mit kapsz ezért az árért? Egy teljesen berendezett és felszerelt 30 m2-es házat, fedett de nem zárt terasszal, saját kocsibeálló, kert, szőlőlugas, plusz egy faház, fák az udvaron. Az udvaron szervezhetsz főzést, de ha csak napozni támad kedved akkor sem kell a strandra belépőjegyet venned, megteheted a saját udvarodon. Pakold össze a ruháidat, edényeidet, de nem szükséges bútorokat hoznod, ezzel is spórolhatsz a költöztetésen is. És természetesen rengeteg időt spórolsz, mert lesz egy teljesen új és berendezett házad, hiszen ha építkezni kezdesz, az hosszadalmas, és sajnos árban sem igazán tervezhető. Ez a ház itt van, és csak arra vár, hogy az új tulajdonosa beköltözzön, akár egy héten belül.
És most a részletek:
Debrecen Diószegi út mellett található, aszfaltos úttól 100 méterre lévő, zártkerti, közművel ellátott (vezetékes vízzel és fúrott kúttal, új digitális villanyórával), azonnal költözhető 30 m2-es szigetelt konténerház eladó, 15 m2-es fedett terasszal. A ház jól megközelíthető, helyi járatú buszmegálló 1 perc sétára található, autóval a parkolás megoldott saját telken. Az udvaron örökzöld fák, gyümölcsfák, szőlőlugas, kisebb kertészkedésre alkalmas, 620 m2-es udvar, mely teljesen körbekerített. Csendes utca, átmenő forgalom nincs. Az épületben egy háló, nappali + konyha/étkező található, modern fürdőszobával, hidromasszázs zuhanyfülkével (ülőkáddal), illetve elekromos törölközőszárítóval és mosógéppel is felszerelt. Melegvíz energiatakarékos villanybojlerrel, fűtés energiatakarékos adax neo elektromos fűtőpanellel, illetve mobil hűtő-fűtő klíma is található.
A ház teljesen berendezett, új bútorokkal, teljes felszereléssel (háztartási nagygépek: tűzhely, páraelszívó, mikró, hűtő, tv).
A telken található egy nagyobb faház, mely akár nyárikonyhaként, vagy bármilyen tárolásra alkamas - minden ami a házban nem fér el. Itt szintén fedett a terasz, és van még egy plusz fa szerszámtároló, és kinti wc is.
Kiváló lehetőség azonnali költözéssel.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Bodnár László
Telefonszám(ok): 06300893750
E-mail cím: orsolya.szenes@gmail.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika