Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 103 m2-es ház Jászfényszaru területén

| |
Ár: 24.800.000 Forint
Azonosító kód: SI01
Megye: Jász-Nagykun-Szolnok
Település: Jászfényszaru
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 103 m2
Szobák száma: 2 + 1 szoba
Fűtés: Ismeretlen
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2021. 07. 19. 16:21

Hirdetés leírása:

Budapesttől 55km-re Jászfényszarun központhoz közeli, csendes utcában kertes családi ház eladó. A ház alapterülete 103 m2, melyben 2, 5 szoba, konyha, fürdőszoba, folyosó es kamra található. A ház a 80'-as években épült, szerkezete tégla építésű. A közelmúltban teljes nyílászáró cseren esett át, illetve kapott egy szigetelést es egy új szint. A házhoz pince tartozik, illetve egy 60m2 alapterületű melléképület. Az ingatlan központi fűtéses és közüzemi terhektől mentes, akár azonnal költözhető. Az önkormányzattól letelepedési támogatás igényelhető. Munkalehetőség az ipari parkban. Bölcsőde, óvoda, iskola a közelben.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Szalainé Varga Erzsébet
Telefonszám(ok): 06309398805
E-mail cím: szalaine@vipmail.hu

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika