Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 125 m2-es ház Komárom területén

| |
Ár: 42.000.000 Forint
Azonosító kód: KT2O
Megye: Komárom-Esztergom
Település: Komárom
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 125 m2
Szobák száma: 3 + 1 szoba
Fűtés: Cirkó
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2022. 01. 25. 21:09

Hirdetés leírása:

Tulajdonostól eladó, azonnal beköltözhető családi ház.
A ház az 1970-es években épült, 125 m2-es (belméret), 1805 m2-es összközműves telken áll. Világos, tágas terek, rendezett udvar, melléképületek és a kert mérete miatt vállalkozáshoz és gazdálkodásra is alkalmas. A ház helységei: 4 szoba, étkezőkonyha, spájz, fürdőszoba WC-vel, előszoba, fedett terasz. Az épület alatt 20 m2-es pince. Szerkezete: 45 cm-es blokktégla, betonfödém, tető (nem régen felújított) bitumen zsindely. Műanyag nyílászárók. Fűtés: gázkazán (és tartalékként vegyes tüzelésű kazán) radiátorokkal, egyik szobában cserépkályha. Burkolatok: a szobákban parketta, a többi helységben mozaik. A ház Komárom Szőnyi városrész családi házas övezetében található. Az épület elhelyezkedésének köszönhetően 15-20 perces sétával elérhető buszmegálló, két nagy élelmiszer áruház, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda.
Irányár: 42 000 000 Ft. alku csak személyesen.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Bolla Gyula
Telefonszám(ok): 702874100
E-mail cím: mardel.vad@gmail.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika