Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 60 m2-es ház Kőröstetétlen területén

| |
Ár: 6.900.000 Forint
Azonosító kód: O2GN
Megye: Pest
Település: Kőröstetétlen
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 60 m2
Szobák száma: 1 + 1 szoba
Fűtés: Egyéb
Egyéb:
Feladás ideje: 2022. 02. 23. 13:04

Hirdetés leírása:

Kőröstetétlen Szolnoki u 8.sz. (Pest megye Ceglédtől és Szolnoktól is 18km-re) eladó egy felújításra szoruló cca. 60 nm családi ház, egy nagy 2675 nm telken. Alapozása tégla, falazata vályog belülről jelentős felújításra szorul. A falusi CSOK (max.10MFt) igénybe vehető mind a vásárláshoz mind a felújításhoz vagy az ingatlan bővítéséhez is. Vezetékes víz, ill. villany jelenleg előrefizetéses órával bekötve. A községben kiváló a közbiztonság, a nagy telek pedig alkalmas akár gazdálkodásra is.A megadott telefonszám munkanapokon 9-17 óra között hívható, ingatlanosok közreműködését nem kérjük. Kérésre küldünk további belső képeket. Az ingatlan előzetes egyeztetés után bármikor megtekinthető a kulcsok a szomszédnál.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Veres Zsolt
Telefonszám(ok): 06204774075
E-mail cím: veres.zsolt@overdraft.hu

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika