Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 87 m2-es ház Levelek területén

| |
Ár: 5.500.000 Forint
Azonosító kód: 4DSS
Megye: Szabolcs-Szatmár-Bereg
Település: Levelek
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 87 m2
Szobák száma: 2 szoba
Fűtés: Konvektor
Egyéb:
Feladás ideje: 2020. 02. 17. 23:42

Hirdetés leírása:

Levelek fő úton, mégis csendes környéken eladó a képen látható telek a rajta lévő két épülettel. A telek összesen 2212 négyzetméter. A nagyobbik ház 60 négyzetméter, vegyes falazatú, pala tetővel, házhoz kapcsolódó melléképülettel. Kisebb előszoba, kádas fürdőszoba WC-vel, illetve két szoba található benne. A melléképület 23 négyzetméter jól használható tároló, illetve akár műhely céllal. A kisebbik ház 27 négyzetméter tégla, cserép fedésű, konyha és kamra helyiségekből áll. Az épületek fűtése konvektorral van megoldva, illetve az egyik szobában cserépkályha biztosítja a meleget. A telek hátsó részére akácfa lett ültetve, mely a kályha melegét szolgálhatja.
5 perc sétára található a vasútállomás, illetve egy buszmegálló, így tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető a környező települések, kiemelném Nyíregyházát, Vásárosnaményt, Baktalórántházát...stb. Levelek a 41-es főút mentén található, mely mellett szintén buszmegállók találhatóak, illetve megkönnyíti a személyautóval történő közlekedést. A meghirdetett lakóház környékén fodrászat, kisebb bolt és presszó található, de a község központjában is sok élelmiszer és egyéb bolt, illetve kulturális és közintézmény (óvoda, iskola, fogászat, orvosi rendelő, posta hivatal, templomok, községháza és még sorolhatnám) megtalálható. A község java részén kerékpárutat építettek, valamint felújítások, építkezések találhatók szerte a településen. A kikapcsolódást, szórakozást szolgálja a felújított strand, illetve horgásztó, valamint az azt körülvevő vendéglátó helyek.
Várom hívását bizalommal a nap bármelyik időszakában, hétvégén is. +36708505694

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Bodnár Katalin
Telefonszám(ok): 06708505694
E-mail cím: katalin.bodnar.007@gmail.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika