Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 80 m2-es ház Nagykáta területén

| |
Ár: 35.000.000 Forint
Azonosító kód: HBAT
Megye: Pest
Település: Nagykáta
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 80 m2
Szobák száma: 2 szoba
Fűtés: Ismeretlen
Egyéb:
Feladás ideje: 2021. 05. 28. 19:20

Hirdetés leírása:

Eladó Nagykátán egy 2018-ban belül csinosan felújított, jó beosztású, új tetővel ellátott családi ház szépen rendezett kerttel, kocsibejáróval. A lakás napos, világos és tágas. Újak a nyílászárók, az ajtók, ablakok, a konvektor helyére új radiátorok és kazán lett felszerelve. Újak a vezetékek is, víz, villany. Van kamra és zár, üveges előtér, ami télen igen kedvező a szobanövények számára. Továbbá van nyílt terasz is. Riasztó be van szerelve, de jelenleg ki van kötve. Az ingatlan kiemelt helyen helyezkedik el! Kapubejárója a 31-es főútra néz, előtte rendezett járda és kertrésszel, lebetonozott autólehajtóval, ahol biztonságosan és szem előtt tudhatja autóját. A nagy kert átjárható, azaz a hátsó részénél az utca felől van egy kocsibejáró kapu is és a kertben egy garázsnak kialakítható vályog házikó. A központ pár percre van, a Penny-re és MOL benzinkútra rá lehet látni az ablakból is. A mezőgazdasági bolt mellettünk van, szemben pedig műanyagos- állateledeles üzlet van. Közel a Lidl, a posta és minden egyéb amire szükség van. A vasútállomás és buszállomás is 10 percnyi séta, ami autóval két perc. Budapest vonattal 50 perc a Keleti pu-ra. A ház csupán kívül szorul felújításra. A hátsó kertrészben szelídgesztenyefa, mogyoróbokor, homoktövis, áfonya, feketeribizli, somfa lettek ültetve, valamint málnás is van és egy elkerített konyhakert -rész. Az előkertben fúrtkút is van locsolásra és főként fenyőfák - normandiai, ezüst és erdei -, valamint virágos rész található egy lekövezett pihenő résszel. Ragyogó választás!

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Kárpáti Tamásné
Telefonszám(ok): +36705956354
E-mail cím: ideallife@citromail.hu

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika