Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 100 m2-es ház Nyíregyháza területén

| |
Ár: 12.100.000 Forint
Azonosító kód: CWKI
Megye: Szabolcs-Szatmár-Bereg
Település: Nyíregyháza
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 100 m2
Szobák száma: 2 + 1 szoba
Fűtés: Konvektor
Egyéb:
Feladás ideje: 2020. 05. 01. 15:49

Hirdetés leírása:

Nyíregyháza-Oroson családi ház eladó Nyíregyháza-Oroson családi ház eladó, amely mellé egy másik házat is fel lehet építeni, mivel az udvar közel 27 méter széles. Az utca rendkívül csendes, kellemes, biztonságos, jól frekventált helyen található. Zsindelyes, eredeti vakolású, vályog falazatú, másfél méteres betonalapra épült 10mx10m-es családi ház. A szobák keleti fekvésűek , külön bejárattal, a déli fekvésű konyhába egy nagy ablak biztosít sok fényt. A helységek tágasak, jó elrendezésűek. Helységek: 2 szoba, konyha, előszoba, spájz, fürdőszoba. Autóval csak fél percre a 41. főúttól, a 4. számú főútvonaltól Nyírpazony felől pár percre, buszmegálló a háztól 100 méterre van. Fűtése : cserépkályha és gázkonvektor. Használaton kívüli melléképületi lebontásra várnak, továbbá van egy kerticsap , kút locsolásra. Ingatlanforgalmazók hívása nem releváns!

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: SzBÓ zS
Telefonszám(ok): 06206629301
E-mail cím: rutin127@gmail.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika