Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 85 m2-es ház Nyíregyháza területén

| |
Ár: 28.000.000 Forint
Azonosító kód: CC138200505
Megye: Szabolcs-Szatmár-Bereg
Település: Nyíregyháza
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 85 m2
Szobák száma: 3 szoba
Fűtés: Cirkó
Egyéb: Részletek

Hirdetés leírása:

Nyírszőlős központjában jól megközelíthető helyen vállalkozásra kitűnően alkalmas épülettel családi ház eladó. A ház szilikát építésű, esztétikai felújításra szorul, fűtése jelenleg egyedi gázos, vegyes tüzelésű rendszer kiépítve, a kazán hiányzik. A tetőtér beépíthető. A telek 3200 nm, melyen egy 135 nm-es varrodaként üzemelt épület, és egy különálló ipari kemence is található. A varroda épülete újszerű, klimatizált, ipari árammal ellátott, vizesblokkal, öltözővel rendelkezik. Bármilyen vállalkozás végzésére alkalmas. A kemence épülete szintén újszerű, klimatizált, plafonig csempézett, élelmiszeripari szempontból kifogástalan, pl kenyérsütésre alkalmas. Vásárlóink számára szolgáltatásunk ingyenes.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő iroda neve: Nyírség Ingatlan
Értékesítő neve: Nagy Istvánné
Telefonszám(ok): +36 30 968-1855
E-mail cím: nagyne@nyirsegingatlan.hu
Eladó további hirdetései »

Kiemelt ingatlan hirdetések:Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika