Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 140 m2-es ház Recsk területén

| |
Ár: 19.500.000 Forint
Azonosító kód: U6EA
Megye: Heves
Település: Recsk
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 140 m2
Szobák száma: 4 szoba
Fűtés: Konvektor
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2021. 04. 10. 19:27

Hirdetés leírása:

Recsken a Mátra lábánál szép környezetben, csendes, rendezett utcában eladó egy 140 m2-es két generációs családi ház 1000 m2-es telken, 25 m2-es pincével, 15 m2-es garázzsal és melléképülettel, Mátrára (Kékestetőre) néző kilátással.
Víz, villany, szennyvíz, gáz és ipari áram bevezetve.
Az ingatlan masszív szerkezetű kő lábazattal, tégla (részben vályog) falazattal, betoncserép héjazattal rendelkezik, nyílászárói fából készültek faredőnnyel szereltek.
A lakóház rendelkezik 4 szobával, 2 konyhával, 2 fürdőszobával, 2 kamrával, 1 nagy előszobával (nappali vagy étkező is kialakítható belőle) és egy folyosóval. Az ingatlan két bejárattal rendelkezik, emiatt akár vendéglátás céljára (apartman, vendégház), üzlet, vállalkozás kialakítására is alkalmas.
Az udvaron ásott kút biztosítja a növények vízellátását. Ház előtt virágoskert, oldalsó kertben 2 tujasor található. A hátsó udvar és földterület alkalmas gazdálkodásra, állattartásra.
Recsk Gyöngyöstől 32, Egertől 28 kilométerre helyezkedik el.
Minden fontos megtalálható: orvosi rendelő, mentőállomás, rendőrség, óvoda, iskola, idősek otthona, posta, gyógyszertár, élelmiszer boltok, vasműszaki, híradástechnikai bolt, húsbolt, étterem, pizzériák és virágüzletek.
A településen található Búzásvögyi Víztározó (horgásztó) közkedvelt a horgászok körébe.
A Mátra (az erdő) közelsége sok féle lehetőséget nyújt túrázás, kirándulás, vadászat, gombázás, síelés, sportolás kedvelőinek.
Közelben található a mátraderecskei Mofetta széndioxid gyógyfürdő, a Siroki vár, Ilona-völgyi vízesés, Sándorrét, Kékestető, Galyatető, gyógy- és termálfürdők sokasága (Bükkszék, Demjén, Eger, Egerszalók), számtalan borospincék Egerben és környékén.
A településen falusi CSOK igénybe vehető.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Vittmanné Szűcs Rita
Telefonszám(ok): 36202365748
E-mail cím: rvittman@gmail.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika