Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 98 m2-es ház Szabadhídvég területén

| |
Ár: 2.800.000 Forint
Azonosító kód: KKDC
Megye: Fejér
Település: Szabadhídvég
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 98 m2
Szobák száma: 4 szoba
Fűtés: Ismeretlen
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2020. 11. 29. 15:21

Hirdetés leírása:

Csendes faluban Balaton közelében, (Fejér megye, Szabadhídvég) épülő ház eladó. Az építés folytatásához szükséges tető és faanyag, valamint tégla az árban benne van. A víz (műa. vízóra akna) és villany bekötése új, szabványnak megfelelő.
Az új műanyag nyílászárókat is megvásároltam, de az alku tárgya, nincs bent a vételárban, ám ár alatt átadom, ha igény van rá.
Csatorna nincs a faluban, így emésztőt már elkészítettük, szabvánnynak megfelelő. Kerítés és tereprendezés, valamint a parkosítás is elkészült a terasszal együtt.
A telek mérete 450 m2 és a ház terve szerint alul 1 szoba, konyha+nappali és fürdő, emeleten 2 szoba, és közlekedő valamint gardrób került volna kialakításra , ehhez vásároltuk meg az ablakokat, tetőablakokat, bejárati ajtót, valamint erkély ajtót is.
Az ingatlan tehermentes, A falu bent van a falusi CSOK programban, igényelhető ÁFA-val együtt! Részletre nem eladó!!!
További info telefonon.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Simon Andrea
Telefonszám(ok): 36303681430
E-mail cím: simon.andrea68@gmail.com
Eladó további hirdetései »

Kiemelt ingatlan hirdetések:Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika