Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 360 m2-es ház Szeged területén

| |
Ár: 115.000.000 Forint
Azonosító kód: XHN5
Megye: Csongrád
Település: Szeged
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 360 m2
Szobák száma: 9 + 4 szoba
Fűtés: Cirkó
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2021. 08. 01. 19:37

Hirdetés leírása:

BEFEKTETŐKNEK ÉS VÁLLALKOZÓKNAK IS AJÁNLOM, AZ ÚJSZEGEDI, (akár 4 lakóteres), 360 m2-es ingatlant, mivel a kétszintes családi ház 78 m2-es része 2020-2021-ben a mai kor elvárásainak megfelelő, akadálymentesített üzlethelyiséggé lett kialakítva.

A nagy, közös légterű, olasz csempékkel borított, 3 fázisú ipari árammal ellátott, igényesen berendezett légtérben alkothatnak a munkavállalók.
A földszinten modern konyha, raktárhelyiség és teljesen új berendezésekkel (Ariston smart boiler) felszerelt wc és mosdó helyezkedik el.

Egy külön bejáratú, 18 m2-es helyiség, amelyben akna is található, műhelynek vagy garázsnak használható.

A nagyméretű ajtókra és ablakokra felszerelt alumínium reluxák és az alumínium, poliuretánnal hőszigetelt redőnyök biztosítják a megfelelő hőszigetelést.
A helyiséget nagy teljesítményű inverteres, hűtő-fűtő Midea klímaberendezés fűti fel és hűti le szükség szerint.

Az udvarhoz tartozik egy 34 m2-es fedett tároló, amely két gépjármű befogadására alkalmas.

A leendő üzlethelyiség előtt kibetonozott és térkővel borított zárt udvarrész biztosítja az áruforgalom lebonyolítását. Megoldott az akadálymentesítés is.

A vezetői iroda és a titkárság külön helyet kaphat, mert a tetőtérben 1 előtér, 4 szoba, konyha nappalival és 1 fürdő található.

Az 5db. Velux ablakokon lévő reluxák, szúnyoghálók és sötétítők biztosítják a kellemes hangulatot. A hűtés és a fűtés a 2 nagyteljesítményű hűtő-fűtő, inverteres Midea klímával biztosítható.
Az 543 m2-es telek 2 méter magas, fém és fa kombinációjú kerítéssel és téglablokkokból épült falazott kerítéssel van körbevéve, biztosítva a lakók intimitását.

Az udvar szilárd burkolattal, illetve sárga térkővel van kirakva. Az igényesen kialakított sziklakert, a leanderek és az udvari grill mediterrán hangulatot idéznek. A telek egyik jellegzetessége az épített, díszes kutyakenel, amely várja új gazdáját.

Az ingatlan tehermentes és összközműves (villany, gáz, víz, 3 fázisú áram, csatorna, internet, WIFI, ingyenes parkoló) és több lehetőséget nyújt.

Lehet: - egy vállalkozás székhelye,
- vagy önálló otthon több család részére,
- akár kiadható albérletként,
- vagy lehet kiváló befektetés…

Adatok:
Telek: 543m2
Ingatlan: 360 m2
Garázs: 18 m2
Nagy szoba: (12 m2 felett): 9
Fürdőszoba: 4
Előtér, közlekedő: 3
Szélfogó: 1
Különálló wc: 4
Erkély: 1 (10m2)
2 beállásos fedett tároló: 34 m2

Újszegeden, Szeged egyik legszebb zöldövezeti, kertvárosi részén várja új lakóit ez a 2020-2021-ben felújított hangulatos, családi ház, amely 2 családnak és felnövekvő generációjának biztosíthat külön életteret.
Az 543 m2-es betonozott, térkövezett, sziklakerttel díszített, falazott kerítéssel körbevett telken 360 m2-es, 2 szintes, előkertes ingatlan helyezkedik el.
Az épület akár 4 teljesen különálló lakrészre osztható, külön bejáratokkal és mérőórákkal, így nyújtva lakóinak „az együtt – mégis külön” életformát. Ebben a családi házban mindenkinek jut hely bőven! A többgyerekes családnak, a nagyszülőknek, sőt még az unokák lakhatása is biztosított lehet, ha majd egykor önálló életet szeretnének kezdeni.

A fő épület földszinti részén (96 m2) 2 bejárat található, ahonnan napfényes, amerikai konyhás nappaliba jutunk. Innen egy tágas közlekedőn keresztül közelíthető meg a fürdőszoba, a különálló wc, meg a hőszigetelt üveggel, fém reluxával és alumínium redőnnyel árnyékolt szélfogó helyiség.
Az utcára és a kertre néző 32 m2-es, 3 ablakos egy légterű helyiségben helyezkedik el az ebédlő és a nappali.
Az egész alsó szint 2019 és 2020 között lett felújítva. Minőségi díszburkolat került a falakra, modern kerámia bevonatú lapokkal lett burkolva a nappali, a fürdőszoba és a konyha. A többi szoba padlózata laminált- és szalagparkettával van bevonva.
A fürdőszobában Ariston intelligens bojler fűti fel a vizet és hidromasszázs zuhanykabin kényezteti a lakókat.
Az otthon melegét, a lakók választása szerint a cirkófűtés vagy a nagy teljesítményű, elektromos hűtő-fűtő, inverteres Midea klíma használata biztosíthatja. Az 5 klímaberendezésnek köszönhetően helységenként szabályozható az ingatlan hűtése vagy fűtése.
Az igazi otthonias hangulatot fatüzelésű kandallók is nyújthatják.

A fő épület minden nyílászárójára alumínium reluxák, szúnyoghálók és alumínium, poliuretánnal hőszigetelt redőnyök lettek felszerelve. Ezzel biztosítva nyáron a megfelelő árnyékolást és szigetelést, télen pedig otthonunkban tartják a meleget.
A családi ház fő épületét tágas, világos terek jellemzik. Minden szinten gardrób, tároló, beépített szekrények találhatók.

2 bejáratának köszönhetően akár tetőtér felújítási családi támogatásra is jogosult lehet az a gyerekes család, aki úgy dönt, hogy a nagyszülőkkel összeköltözik. Esetleg lakásfelújítási támogatást és CSOK-ot is igényelhet.

A 96 m2-es emeleti részen a közlekedőből nyílik 2 utcára néző nagyszoba, 1 kamra, 1 fürdőszoba, 1 különálló wc és 1 hangulatos nagy nappali étkezővel. Minden szoba szalagparkettázott vagy kerámia bevonatú lapokkal van burkolva. Az árnyékolást fém reluxák és hőszigetelt fém redőnyök biztosítják. A szobákból az utcára és előkertre néző 10 m2-es erkélyre léphetünk, ahol gyönyörködhetünk a panorámában, élvezve a tiszta levegőt és a virágillatot.A másik, kétszintes, 150m2-es ingatlan szorosan kapcsolódik a fő épülethez.

Két külön bejárattal rendelkezik, melyhez egy 18 m2-es szerelőaknával, ipari árammal (400V) és vízzel ellátott egyállásos garázs is tartozik.
Mindkét szinten külön-külön, komplett fürdő és wc található.
2019-ben teljeskörűen fel lett újítva a villanyhálózat.

Az épületrészek külön mérőórákkal rendelkeznek.
A felújításkor elegáns, minőségi laminált padló- és kőburkolatok lettek felhasználva, ügyelve a lakrészek stílusára.
Az egyedileg tervezett és beépített bútorok benne vannak a feltüntetett árban.

A 90 m2-es tetőtéri lakrészbe különálló bejáraton jutunk be.
A csempézett előtérből kettő 16 m2-es szoba nyílik, amelyek laminált- és szőnyegpadlóval vannak burkolva.
A 12 m2-es étkezőből jutunk a 27 m2-es amerikai konyhás nappaliba, a fürdőszobába és az egyedi bútorokkal beépített gardróbhelyiségbe.

Az 5db Velux nyílászáró szúnyoghálóval, reluxával és sötétítővel van ellátva.
A fűtést és hűtést 2db nagy teljesítményű, MIDEA hűtő-fűtő, inverteres klíma biztosítja, illetve lehetőség van fatüzelésű kandalló használatára is.
A bútorok teljes egészében egyedileg lettek tervezve, beépítve és az ár részét képezik.

A tetőtér alatti 60m2-es földszint, igényesen berendezett, olasz csempékkel borított tágas tér. Modern konyha, raktárhelyiség és teljesen új berendezésekkel (Ariston smart boiler) felszerelt wc és mosdó helyezkedik el benne.
A megfelelő hőmérsékletet szintén nagyteljesítményű MIDEA hűtő-fűtő klíma és norvég panel biztosítja, illetve lehetőség van fatüzelésű kandalló használatára is. A gázvezetékre két fűtőegységet lehet csatlakoztatni.

A teljes beltér bútorzata az ingatlan stílusához illő, elegáns, egyedileg tervezett és beépített. A felújítás során minőségi kőburkolatok és tapéták lettek felhasználva. Az ablakokat és üvegfelületeket alumínium redőnyök illetve alumínium reluxák árnyékolják.

A tágas lakrészből közvetlenül bejuthatunk a kőburkolattal, szerelő aknával, ipari árammal és vizesblokkal ellátott vállalkozás számára is megfelelő, tágas egyállásos garázsba. Természetesen az üvegfelületeken itt is alumínium reluxák vannak felszerelve.

Az ingatlan több lehetőséget nyújt.

Képzelje el családját ebben az új otthonban!

Vagy álmodja meg vállalkozásának új helyszínét!Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Mészáros Viola
Telefonszám(ok): 306877771
E-mail cím: ujingatlanunk2021@gmail.com
Eladó további hirdetései »

Kiemelt ingatlan hirdetések:Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika