Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 198 m2-es ház Szolnok területén

| |
Ár: 39.000.000 Forint
Azonosító kód: JFME
Megye: Jász-Nagykun-Szolnok
Település: Szolnok
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 198 m2
Szobák száma: 7 + 3 szoba
Fűtés: Ismeretlen
Egyéb:
Feladás ideje: 2021. 07. 12. 15:58

Hirdetés leírása:

Eladó 417 nm-es telken 198 nm alapterületű ingatlan Szolnok központjában, az Arany János úton. Az ingatlan jól megközelíthető, a város szívében található, frekventált környezetében parkolási lehetőség biztosított, de saját parkoló kialakítására is van lehetőség. Az épület 4 utcafronti bejárattal rendelkezik, melynek köszönhetően akár 4 külön bejáratú üzlethelyiség is kialakítható, de lakóépületnek is tökéletes választás lehet nagyobb család számára. Az ingatlan hatalmas tűzfala, mely Szolnok legforgalmasabb utcájára néz, lehetőséget biztosít reklámozásra, de ugyan ezen utcafronton saját tulajdonú óriás hirdetőtábla is megtalálható. Befektetési célra is kíváló választás lehet.További részletekért, információkért érdeklődni: fitartkft@gmail.com

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Fit Art
Telefonszám(ok):
E-mail cím: fitartkft@gmail.com
Eladó további hirdetései »

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika