Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 103 m2-es ház Veszprém területén

| |
Ár: 22.900.000 Forint
Azonosító kód: LFSS
Megye: Veszprém
Település: Veszprém
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 103 m2
Szobák száma: 3 szoba
Fűtés: Ismeretlen
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2021. 10. 14. 07:28

Hirdetés leírása:

Üdvözlöm!
Eladó egy felújítandó téglaépítésű családi ház Ajkarendeken. A házon belül
három szoba+nappali,fürdő/wc,étkező,konyha,kamra,nyári-konyha,előtér(előszoba) van.Az ingatlan 103m2 és egy 1763m2 es telken van, ezen belül garázs, pince, kút melléképületek, és egy nagy hátsó telek is tartozik hozzá.Fűtés egy vegyes-tüzelésű kazánnal történt ami gázzal is működtethető. A telek végén patak található, kertészkedés, vagy akár egy ház építése is lehetséges rajta.Gáz, víz, villany, és a csatornahálózat, a telken.Buszmegálló,orvosi rendelő,iskola,kisbolt pár perc sétával elérhetőek.Ajka város 3-4 perces út autóval.Érdeklődés esetén tudok még képeket küldeni, és bővebb információt szívesen adok telefonon, e-mailben vagy személyesen.Bármi kérdése van írjon, vagy hívjon nyugodtan.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Bognar Gabor
Telefonszám(ok): 309786273
E-mail cím: b.gabor991@gmail.com
Eladó további hirdetései »

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika