Képesingatlanok.hu

Eladó 55 m2-es ház Budapest 14. ker. területén

| |
Ár: 45.000.000 Forint
Azonosító kód: HKGH
Megye: Budapest
Település: Budapest 14. ker.
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Ismeretlen
Emelet: Földszint
Alapterület: 55 m2
Szobák száma: 2 + 1 szoba
Fűtés: Cirkó
Egyéb:
Feladás ideje: 2021. 08. 03. 11:49

Hirdetés leírása:

Eladó XIV. ker. Zugló kertvárosi részén 55 nm-es, 2 és fél szobás felújított, téglából épült kertes házrészünk 30 nm különálló, műhelynek is alkalmas tégla tárolóval.
A kert osztatlan közös tulajdon.
A lakást 2010-ben felújították, a külső bejárati ajtókat és az ablakot termo-üveg fa nyílászárókra cserélték, újak a víz- és villanyvezetékek. A szobák laminált parkettásak, a konyha és a fürdő-WC járólapos burkolatú. A melegvíz és a fűtés kondenzációs Bosh kazánról történik. Az összes szomszéddal érintkező fal belülről is szigetelt, minden nyílászárón szúnyogháló van. Két kijárattal rendelkezik, mindkettő a saját kertrészre nyílik. Kamerarendszerrel felszerelt.
A külső dryvit szigetelésnek, a cirkó fűtésnek és a házrész kedvező fekvésének (5 lakásból álló ház középső lakása) köszönhetően alacsony a fűtés-számla. NINCS közös költség! A lakóközösség nagyon jó, csendesek a szomszédok.
A közlekedés kiváló, több BKK megálló 2 percre (5-ös, 124-es, 125-ös busz, 62, 62A, 69-es villamos), a közelben Tesco Expressz, gyógyszertár, piac. Autóval 6 perc alatt elérhető az Uzsoki Kórház, pár perc a Bosnyák-tér, 12 perc Újpest vagy a belváros.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Szera Szera
Telefonszám(ok): +36707972089
E-mail cím:
Eladó további hirdetései »

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika