Képesingatlanok.hu

Eladó ikerház építésű 196 m2-es ház Nyíregyháza területén

| |
Ár: 43.000.000 Forint
Azonosító kód: CC138200369
Megye: Szabolcs-Szatmár-Bereg
Település: Nyíregyháza
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Ikerház
Emelet: Földszint
Alapterület: 196 m2
Szobák száma: 4 + 1 szoba
Fűtés: Egyéb
Egyéb: Részletek

Hirdetés leírása:

Eladó az egyetem közelében, egy igen jó állapotú 196 négyzetméteres ikerház. A 4 +1 szobás ingatlan kétszintes, nagy terekkel rendelkezik, a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelel. A lakóház B 38-as téglából épült, 2010-ben új, komplett szigetelést kapott. Az lakáshoz garázs is tartozik. Növeli a komfortérzetet,  a terasz és a 2 szobával is érintkező 18 négyzetméteres erkély. Az ikerház dupla komfortos, a fűtésről gázkazán gondoskodik/padló+radiátor/, ezek mellett egy  kandalló is található a nappaliban. A csendes helyen lévő ingatlan, 590 négyzetméteres gyönyörűen parkosított közös udvarral rendelkezik. Kérem nézze meg a fényképeket és hívjon bizalommal!
Természetesen vásárlóink részére  szolgáltatásunk díjmentes!

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő iroda neve: Nyírség Ingatlan
Értékesítő neve: Nagy Istvánné
Telefonszám(ok): +36 30 968-1855
E-mail cím: nagyne@nyirsegingatlan.hu
Eladó további hirdetései »

Kiemelt ingatlan hirdetések:Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika