Képesingatlanok.hu

Eladó sorház építésű 92 m2-es ház Győr területén

| |
Ár: 37.800.000 Forint
Azonosító kód: CC143700215
Megye: Győr-Moson-Sopron
Település: Győr
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Sorház
Emelet: Földszint
Alapterület: 92 m2
Szobák száma: 3 + 1 szoba
Fűtés: Egyéb
Egyéb: Részletek

Hirdetés leírása:

Győr-Szabadhegy kedvelt részén eladó egy 91,79 nm-es, nappali + 3 szobás, belső két szintes, emelt szintű fűtéskész állapotú sorházi ingatlan. A lakáshoz tartozik egy 18,19 nm-es terasz. A saját használatú, füvesített kert 90 nm-es, mely kerítéssel körbevett és kapuval ellátott kiviteleben kerül átadásra. Az ingatlanban a nappalin kívül további 3, tágas hálószoba, valamint gardrób került kialakításra. A lakás dél-keleti fekvésű.

Az igényes kivitelű, minőségi alapanyagokból készülő lakás fűtési rendszerét egyedi, Bosch kondenzációs kazán és Rehau padlófűtés biztosítja. A 30-as Leier tégla falak 12 cm külső hőszigeteléssel készülnek. A műanyag ablakok 3 rétegű üvegezéssel ellátottak. Az emeleti helyiségekben redőny előkészítés is kiépítésre kerül. 

A hangulatos lakóparkban egységes megjelenésű előkertek kerülnek kialakításra. A távirányítóval vezérelhető kapu biztosítotja a lakók kényelmét. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, gyalogosan elérhető élelmiszer bolt, gyógyszertár, posta, rendelők. Az Ipari park és az autópálya felhajtó autóval néhány perc távolságra található. 

Az árazás az emelt szintű fűtéskész állapotot tartalmazza. Ugyancsak tartalmazza a vételár az ügyvédi munkadíjat, valamint a közmű hozzájárulásokat és a telekhányadot. Igény esetén kulcsrakész kivitelezés is kérhető. Udvari gépkocsi beálló vásárlására van lehetőség. 

A vásárláshoz CSOK igényelhető. Irodánk díjmentes hitelügyintézést biztosít.

Várható átadás: 2017. július

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő iroda neve: Gerencsér és Társa Kft. Győr
Értékesítő neve: Tóth Rita
Telefonszám(ok): +36 30 905-9273
E-mail cím: toth.rita@gerencseringatlan.hu
Eladó további hirdetései »

Kiemelt ingatlan hirdetések:Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika