Képesingatlanok.hu
Hirdetési szabályzat
A Kepesingatlanok.hu portál küldetése, hogy minden felhasználó, vagyis magánszemélyek, ingatlanközvetítéssel, beruházással, fejlesztéssel foglalkozó cégek illetve vállalkozók hirdetéseiket teljesen ingyen, megjelenési korlát nélkül helyezhessék el az interneten.
 
A Kepesingatlanok.hu oldalon ne keressen Hirdetéskezelés menüpontot, nincsenek hirdetési csomagok, cégekre, vállalkozásokra szabott egyéni megoldások.
 
Ha ön illetve cége extra szolgáltatás nélkül szeretne hirdetést feladni, azt bármikor, darabszám korlátozás nélkül, költségmentesen megteheti.
 
A Kepesingatlanok.hu ehhez biztosítani kívánja a megfelelő infrastrukturális és informatikai hátteret, a zökkenőmentes működést, a folyamatos megjelenést.
 
Aki a Kepesingatlanok.hu oldalaira ingatlanhirdetést, reklámot vagy egyéb anyagot helyez, illetve helyeztet fel, egyben elfogadja jelen hirdetési szabályzatot, valamint köteles tartania magát az alábbi hirdetési feltételekhez:
 
A Kepesingatlanok.hu nem vállal felelősséget az oldalon elhelyezett hirdetések, reklámok, dokumentumok, egyéb anyagok tartalmáért.
 
Ha a felhasználó az általa megjelenített szöveges vagy képi anyaggal jogot sért vagy harmadik személynek kárt okoz, illetve az ezek felhasználásához szükséges engedéllyel nem rendelkezik, ezért kizárólag felhasználót terheli felelősség.
 
A Kepesingatlanok.hu fenntartja a jogot következő hirdetések, reklámok, egyéb információk törlésére:
- jogsértést tartalmaz
- megtévesztő
- nem a rovatnak megfelelő
- nem a valóságnak megfelelő
- pornográg, félelmet kelt, árthat a kepesingatlanok.hu oldalnak, illetve partnereinek
 
 
A Kepesingatlanok.hu fenntartja magának a jogot a felhasználóval szemben szolgáltatásainak szüneteltetésére vagy megszüntetésére bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül, bármilyen változtatásra, illetve a teljes szolgáltatás átmeneti vagy teljes körű megszüntetésére.
 
 
 
Ha fenti szabályokkal kapcsolatban kérdése van:
 
 
Elérhetőségünk: info@kepesingatlanok.hu
 

Kiemelt ingatlan hirdetések:Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika