Képesingatlanok.hu

Kiadó 25 m2-es garázs Budapest 13. ker. területén

| |
Ár: 30.000 Forint
Azonosító kód: CA6W
Megye: Budapest
Település: Budapest 13. ker.
Ingatlan típusa: Garázs
Típus: Ismeretlen
Emelet: Földszint
Alapterület: 25 m2
Fűtés: Ismeretlen
Egyéb:
Feladás ideje: 2020. 06. 10. 18:02

Hirdetés leírása:

Cím: Central Park lakópark, B épület, földszint P031
1135 Budapest, Csata utca 29, Béke tér

Bérlési Kondíciók:
Bérleti díj 30.000 Ft / hó
Közös költség 5000 Ft / hó
Kaució 2 havidíj
1 éves szerződés előrefizetéssel

Ingatlan Helyszíne:
A kiadó teremgarázs XIII kerület elegáns és központi részén található, a Béke téren. A környék elég forgalmas: a közvetlen közelben Önkormányzat, Nyírő Gyula Kórház, Gázművek és egyéb fontos közintézmények, cégek, lakóparkok, irodaházak. A környéken sok szolgáltatás van, mint bankok, postahivatalok, szupermarketek, benzinkutak, éttermek, kávézók, gyermekmegőrzők, kozmetikák, gyógyszertárak stb. Tömegközlekedés 3 metró, 32/105 busz, 14/1 villamos, taxi állomás, bicikli út.

Épület Jellemzői:
A kiadó teremgarázs a Central Park B épület új építésű lakóparkban helyezkedik el, modern és fejlett belsőépítészeti és infrastrukturális feltételeket kínálva. Angyalföldön közkedvelt lakópark, Csata utca 29 szám alatti elektromos rácsos és éjszakai megvilágítással rendelkező bejárattal, amely magánszemélyek és cégek számára teljes körű megoldást nyújt magán lakhatásra és üzleti célokra.

A Parkoló Jellemzői:
Közvetlenül a tulajdonostól kiadó új építésű, földszinti, zárt és fedett, aszfaltozott teremgarázs magán vagy céges használatra, biztonságos autó, motor vagy bicikli megőrzésre. 24 órás portaszolgálat, KRESZ felfestések, táblák, kamerarendszer, proximity kártyás beléptető rendszer, forgalmi lámpák, sorompók, tűzjelző és CO2 érzékelő. P18 számú beálló parkolása könnyű, kanyarok nélkül, a bejárat mellet helyezkedik el, védett helyen.

Havi Költségek:
Közös költség alapbiztosítással + elektromos áram + fejlesztési megtakarítás
Közterületi Parkolás: fizetős övezet.

Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom. Ingatlan bemutatás csak előre egyeztetett időpont alapján lehetséges. Ingatlan közvetítők segítségét nem kérem, magánszemély vagyok.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: AK Tulajdonos
Telefonszám(ok): 06202922801
E-mail cím: aksales@freemail.hu
Eladó további hirdetései »

Kiemelt ingatlan hirdetések:Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika