Képesingatlanok.hu

Kiadó 15 m2-es garázs Budapest 13. ker. területén

| |
Ár: 15.000 Forint
Azonosító kód: MGCU
Megye: Budapest
Település: Budapest 13. ker.
Ingatlan típusa: Garázs
Típus: Ismeretlen
Emelet: Földszint
Alapterület: 15 m2
Fűtés: Ismeretlen
Egyéb:
Feladás ideje: 2021. 03. 22. 17:23

Hirdetés leírása:

Cím: Jász utca 57 lakópark, -1 emelet P12
1135 Budapest, Petneházy utca 67 bejárat, Béke tér

Bérlési Kondíciók:
Bérleti díj 15.000 Ft / hó
Közös költség 2500 Ft / hó
Kaució 2 havidíj
1 éves szerződés előrefizetéssel

Ingatlan Helyszíne:
A kiadó emelőszerkezetes teremgarázs és tároló XIII kerület elegáns és központi részén található, a Béke téren. A környék elég forgalmas: a közvetlen közelben Önkormányzat, Nyírő Gyula Kórház, Gázművek és egyéb fontos közintézmények, cégek, lakóparkok, irodaházak. A környéken sok szolgáltatás van, mint bankok, postahivatalok, szupermarketek, benzinkutak, éttermek, kávézók, gyermekmegőrzők, kozmetikák, gyógyszertárak stb. Tömegközlekedés 3 metró, 32/105 busz, 14/1 villamos, taxi állomás, bicikli út.

Épület Jellemzői:
A kiadó teremgarázs új építésű lakóparkban helyezkedik el, modern és fejlett belsőépítészeti és infrastrukturális feltételeket kínálva. Angyalföldön közkedvelt lakópark, Petneházy utca 67 szám alatti elektromos ajtós és éjszakai megvilágítással rendelkező bejárattal, amely magánszemélyek és cégek számára teljes körű megoldást nyújt magán lakhatásra és üzleti célokra.

A Parkoló Jellemzői:
Közvetlenül a tulajdonostól kiadó új építésű, -1 emeleti, zárt és fedett, aszfaltozott, emelőszerkezetes 15 nm teremgarázs és hozzátartozó tároló magán vagy céges használatra, biztonságos autó, motor vagy bicikli megőrzésre. KRESZ felfestések, táblák, kamerarendszer, távirányítós beléptető rendszer, tűzjelző és CO2 érzékelő. P12 számú beálló parkolása könnyű, kanyarok nélkül, a bejárat mellet helyezkedik el, védett helyen. Dupla állásos emelőszerkezet, amelynek az alsó szintje kiadó. A kulcsos távirányító segítségével az emelőszerkezet felfele és lefele mozgatja az autót be és kiszálláshoz. Az autó lophatatlan, kulcs és távirányítók hiányában nem lehet kihajtani.

Havi Költségek:
Közös költség alapbiztosítással + elektromos áram + fejlesztési megtakarítás 2500 Ft/hó
Közterületi Parkolás: fizetős övezet.

Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom. Ingatlan bemutatás csak előre egyeztetett időpont alapján lehetséges. Ingatlan közvetítők segítségét nem kérem, magánszemély vagyok.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: AK Tulajdonos
Telefonszám(ok): 06202922801
E-mail cím: aksales@freemail.hu
Eladó további hirdetései »

Kiemelt ingatlan hirdetések:Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika