Képesingatlanok.hu

Kiadó ikerház építésű 89 m2-es ház Ikrény területén

| |
Ár: 180.000 Forint
Azonosító kód: RNI5
Megye: Győr-Moson-Sopron
Település: Ikrény
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Ikerház
Emelet: Földszint
Alapterület: 89 m2
Szobák száma: 3 szoba
Fűtés: Ismeretlen
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2021. 03. 12. 17:44

Hirdetés leírása:

Akár azonnal költözhető új építésű ingatlan minimum 1 évre kiadó.

Az ingatlanról:
Ikrény csendes, forgalomtól mentes zsákutcájában, új építésű családi házas környezetben minimum 1 évre kiadó egy új, igényesen kialakított 89 m2-es, 2 szoba + nappalis, amerikai konyhás, háztartási helyiséggel ellátott, dupla komfortos, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelt, bútorozott, gépesített téglaépítésű ikerház.
A 350 m2-es udvarban egy kerti ház biztosítja a kerti eszközök biztonságos tárolását. A házhoz egy 10 m2-es, teraszbútorral felszerelt terasz is tartozik, mely a nyári hónapokban a grillezés mellett további kellemes időtöltést biztosít a jövőbeli lakóknak.
Az ingatlan modern technológiával épült, fűtését és melegvíz ellátását energiatakarékos kondenzációs kazán biztosítja, ezáltal rezsije rendkívül kedvező. A hőleadás minden helyiségben padlótéssel történik.
A konyhabútor gépesített: mosogatógép, fagyasztós hűtőszekrény, villanysütő, elektromos főzőlap, páraelszívó rendelkezésre áll. Televízió és mosógép biztosított. A falak frissen festettek, ill. tapétával dekoráltak. A hálóban és a nappaliban laminált parketta, a többi helyiségben hidegburkolat található.
A nappaliban elhelyezett távvezérlésű  inverteres klíma a nyári hónapokban gondoskodik a ház hűtéséről, a téli hónapokban pedig a ház fűtését segíti.
A bejáró térkövezett, több autó parkolására alkalmas. Az udvaron befejezés alatt áll a kerítés építése, ahol a kapu autómata nyitású lesz.

Bérleti díj: 180.000.- + rezsi, 2 havi kaució szükséges.
Nemdohányzó, kisállat benti tartása nem megengedett.

Érd. :
Neskov Fanni
06703608330

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Neskov Fanni
Telefonszám(ok): 06703608330
E-mail cím: fannyka14@hotmail.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika