Képesingatlanok.hu

Kiadó panel építésű 356 m2-es lakás Veszprém területén

| |
Ár: 320.400 Forint
Azonosító kód: CC147800143
Megye: Veszprém
Település: Veszprém
Ingatlan típusa: Lakás
Típus: Panel
Emelet: Földszint
Alapterület: 356 m2
Fűtés: Ismeretlen
Egyéb: Részletek

Hirdetés leírása:

Veszprémben kínálok kiadásra egy nagyon jó elhelyezkedésű, könnyen megközelíthető ipari ingatlant. A 356 nm-es kiadó épületrészben van egy 204 nm-es műhely, 110 nm-en ügyfélfogadásra alkalmas felújított terem, mellékhelység, raktárak, további 46 nm-en mosdó és irodának alkalmas terek állnak rendelkezésre. Az épület fűtését vegyes tüzelésű kazán biztosítja, ipari áram van, az ingatlan összközműves. Udvarában lehetőség van parkolásra, és nagyobb gépjárművek is akadálymentesen tudnak beállni, megfordulni a területen. Alkalmas sokféle tevékenységi körre, bérleti díja reális, rezsi díja kedvező. Ajánlom figyelmükbe, érdemes megtekinteni.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő iroda neve: Ingatlanpart
Értékesítő neve: Bari Boglárka
Telefonszám(ok): +36 30 949-2783
E-mail cím: bari.boglarka@ingatlanpart.hu
Eladó további hirdetései »

Kiemelt ingatlan hirdetések:Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika