Képesingatlanok.hu

Kiadó tégla építésű 42 m2-es lakás Budapest 11. ker. területén

| |
Ár: 120.000 Forint
Azonosító kód: KHHB
Megye: Budapest
Település: Budapest 11. ker.
Ingatlan típusa: Lakás
Típus: Tégla
Emelet: Földszint
Alapterület: 42 m2
Szobák száma: 1 + 1 szoba
Fűtés: Távfűtés
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2020. 12. 12. 12:22

Hirdetés leírása:

Másfél szobás tégla építésű lakás kiadó XI ker.

Kiadó tégla építésű lakás Újbudán (ALLE környéke) 2021 január 01-től minimum 1 évre!
42 nm-es, lakás a XI. Kerületben, Újbuda szívében kiadó. A 1+1/2 szobás távfűtéses lakás egy hét emeletes társasház 6. emeletén gyönyörű kilátással a Petőfi hídra.
Az ajtón belépve egy világos előtér fogad, ahonnan nyílik a konyha, fürdőszoba, tároló és egy nagyszoba. A lakás másik szobájába az előtér végéből, a konyha felől jutunk be.
Felszereltség: bútorozott, mosógép, mosogatógép, hűtő, porszívó. Bérleti díj: 120 000 Ft/hó. A rezsi költség fix 30000 Ft/hó internettel. 2 havi bérleti díjnak megfelelő összegű kaució fizetendő.
A környék infrastruktúrája kiváló, számos üzlet, bolt, vendéglő, étterem, kávézó, iskola, posta, bank található, de pár perc séta az Allee, Fehérvári úti piac.
További infó az alábbi számon: 06 304558568

One and a half bedroom brick apartment for rent in XI district.

Brick flat for rent in Újbuda (ALLE area) from January 1, 2021 for a minimum of 1 year!
42 sqm, flat in the XI. District, in the heart of Újbuda for rent. The 1 + 1/2-room district-heated apartment on the 6th floor of a seven-storey condominium with a beautiful view of the Petőfi Bridge.
Entering through the door you will find a bright foyer with a kitchen, bathroom, storage and a large room. The other room of the apartment is accessed from the end of the hall, from the kitchen.
Equipment: furnished, washing machine, dishwasher, refrigerator, vacuum cleaner. Rent: 120,000 HUF / month. The overhead cost is fixed at 30,000 HUF / month with internet. A security deposit equal to 2 months' rent is payable.
The infrastructure of the area is excellent, there are many shops, stores, restaurants, restaurants, cafes, schools, post offices, banks, but a few minutes walk from the Allee, Fehérvár road market.
For more information, call 06 304558568

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Csontos Zsuzsa
Telefonszám(ok): 702085088
E-mail cím: csontz@gmail.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika