Képesingatlanok.hu

Kiadó tégla építésű 87 m2-es lakás Budapest 5. ker. területén

| |
Ár: 299.900 Forint
Azonosító kód: CPQN
Megye: Budapest
Település: Budapest 5. ker.
Ingatlan típusa: Lakás
Típus: Tégla
Emelet: 3
Alapterület: 87 m2
Szobák száma: 2 szoba
Fűtés: Egyedi mérés
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2020. 04. 11. 20:38

Hirdetés leírása:

KIADÓ TULAJDONOSTÓL Parlamentre panorámás HOME OFFICE ,LAKÁS vagy kis forgalmú budapesti képviseleti iroda céljára, tágas, napfényes nagypolgári lakás, műemléki jellegű liftes ház 3. emeletén, részleges kilátással a Parlamentre. Ideális : 1-2 főnek. Családnak nem ajánljuk, mivel 2 egybenyíló szoba van. A belmagasság 4.2 méter. Tökéletes a közlekedés. A Kossuth téri metro - és 2-es villamos megállója 3-4 perc séta. MOL Bubi kerékpárok a kapu bejárattal szemben. Csak hosszú távra ( 7 hó- 1- 3 év ) kiadó ! A nappali szobában egy 'dolgozó sarok' van kialakítva, előző bérlőnk kérésre. Igénytől függően lakásként vagy irodává átalakítva adjuk bérbe. Beosztása : Előszoba, előszobából nyíló fürdőszoba wc-vel, amerikai konyha és hall egy légtérben kb. 26 m2 , tágas nappali szoba, zárt erkéllyel kb. 35 m2 és a nappaliból nyíló hálószoba. A bérleti díj kialakításánál figyelembe vettük, hogy kezdődik a ház homlokzatának külső tatarozása ( kb. 3 hónapig tart). A bérleti díjon felül fizetendő a közös költség ( 10 15-04 15-ig ), rezsi (víz,gáz,áram) és a bérlő választása szerinti tv-internet csomag. A lakás 2020 04 15-től beköltözhető. telefon : 30/274-2623 www.facebook.com/apartmentilike

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Dr Ughy Ilona
Telefonszám(ok): 302742623
E-mail cím: iliu8636@gmail.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika