Képesingatlanok.hu

Hirdetések száma:

2

Kiadó irodák, üzlethelyiségek Budapest településen (Üzletházban)

« Keresés módosítása Egy oldalon:
1 Előző | Következő

 Üzletházban
  28 m2
  0 szoba
 95.000, - 
négyzetméteres üzlethelyiség Bp.XVI.ker.Ujszász ut. 45/b sz.alatti üzletsoron kiadó. Az üzletben mosdó,Wc, mosogató van. Irodai és szolgáltató tevékenység végzésére is alkamas. Forgalmas hely ,buszmeg...

Részletek   

 Üzletházban
  42 m2
  0 szoba
 130.000, - 
Kiadó 42 nm-es üzlethelyiség Szolnok legfrekventáltabb részén, a város szívében, a Baross utca, Szapáry utca kereszteződésének szomszédságában. Környezetében üzletek, boltok, buszmegállók találhatók, ...

Részletek   

 Keresse meg honlapunkon az Ön számára ideális irodát, vagy üzlethelyiséget és bérelje ki azt! Számos kiadó üzlethelyiség és iroda található a honlapunkon, így biztosan meg fogja találni az igényeinek megfelelőt! Hirdessen Ön is! A hirdetéssel kapcsolatos összes információt megtalálja a Hirdetésfeladás aloldalunkon, ha azonban így is kérdései lennének, keressen minket bizalommal!
 

« Keresés módosítása Egy oldalon:
1 Előző | Következő

Kiemelt ingatlan hirdetések:Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika