Képesingatlanok.hu

Hirdetések száma:

1

Kiadó lakások és albérletek Budapest 15. ker. településen

« Keresés módosítása Egy oldalon:
1 Előző | Következő

 Tégla
  42 m2
  1 szoba
 95.000, - 
15. Illyés Gyula utcában minimum 1 évre kiadó, egy azonnal költözhető, 42 nm-es, 1 szobás, csendes belső zöld udvarra néző, világos, kitűnő állapotú, bútorozatlan lakás. Fűtése cirkós, közös ktsg. 10 ...

Részletek   

Kiadó lakás keresésekor fontos, hogy a választást ne csak egy-két információra alapozzuk! Nincs ez másképp a Budapesti XV. kerületi lakások kapcsán sem, ugyanis a XV. kerületében számtalan kiadó lakás található, így érdemes megfontoltan dönteni a bérléssel kapcsolatban. Tekintse meg a honlapunkon található XV. kerületi lakások listáját és döntsön az Ön számára leginkább megfelel? ingatlan mellett! Amennyiben bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal, hogy segíthessünk!
 

« Keresés módosítása Egy oldalon:
1 Előző | Következő

Kiemelt ingatlan hirdetések:Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika