Képesingatlanok.hu

Hirdetések száma:

1

Kiadó lakások és albérletek Budapest 17. ker. településen

« Keresés módosítása Egy oldalon:
1 Előző | Következő

 Tégla
  45 m2
  1 szoba
 125.000, - 
Budapest 17. ker.ületben, IRODÁNAK vagy RENDELŐNEK Igényesen kialakított iroda bútorozva vagy bútorok nélkül hosszú távra kiadó Rákoscsabán.Az M0 közelsége és vonzáskörzete miatt nagyon forgalmas hely...

Részletek   

Kiadó XVII. kerületi lakásra lenne szüksége? Tekintse meg az oldalunkon található számtalan budapesti lakást és válasszon kedvére a XVII. kerületi ingatlanok közül! Amennyiben már pontos elképzelései vannak a bérelni, kívánt budapesti lakást illet?en, használja a keres?nket, ahol pontos adatokat adhat meg az ingatlan típusára, méretére és egyéb adottságaira vonatkozóan! Válassza ki az Önnek leginkább tetsz? lakást és élvezze a XVII. kerület nyugodt és kellemes környezetét!
 

« Keresés módosítása Egy oldalon:
1 Előző | Következő

Kiemelt ingatlan hirdetések:Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika