Képesingatlanok.hu
Az EU-ban 2020 után már csak közel nulla energiaigényű lakóépületek készülhetnek. Miután Nyugat-Európában erre gőzerővel készülnek, az évtized végére már tetemes lesz a fűtési energiát alig fogyasztó lakások száma. Magyarországon ez a trend nem érezhető, a csúcshoz képest tizedére esett vissza a készházak építése.
 
Lengyelországban és Oroszországban voltak a legaktívabbak a befektetők 2012-ben, itt az év végi hajrá hozott néhány több százmilliós tranzakciót. Az erős utolsó negyedév ellenére azonban ezeken a piacokon is 20 százalékkal elmaradt az éves forgalom a 2011. évi értéktől. 
Novemberben az ipari termelés 0,1 százalékkal csökkent az előző hónaphoz és 6,9 százalékkal visszaesett az egy évvel korábbihoz képest - jelentette előzetes adatok alapján kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A munkanaphatástól megtisztított éves adat megegyezik az eredeti kiigazítatlan adattal.
Nigéria a korábban ígért 600 helyett csupán 450 katonát küldene Maliba, írja a nigériai THISDAY internetes portál, nigériai külügyminisztériumi forrásokra hivatkozva. Az ENSZ által nemrég jóváhagyott beavatkozási tervben való részvételét belső problémái miatt volt kénytelen módosítani a lagosi vezetés. A szintén belső biztonsági problémákkal küzdő afrikai ország a katonákat inkább a saját integritását fenyegető elemek, mint például a Boko Haram elleni harcra fordítaná.
1,8 százalékos rekordot ért el 2012 novemberében a valutaunió munkanélkülisége, 0,1 százalékkal túlszárnyalva az előző havi szintet – derült ki az Eurostat, az Európai Bizottság statisztikai hivatalának legújabb jelentéséből.
< Előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő >

Kiemelt ingatlan hirdetések:

Keresés
Ingatlan hírek

 
Kiemelt partnereink:
INweb Informatika