Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 135 m2-es ház Balassagyarmat területén

| |
Ár: 33.750.000 Forint
Azonosító kód: VWF0
Megye: Nógrád
Település: Balassagyarmat
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 135 m2
Szobák száma: 2 + 2 szoba
Fűtés: Cirkó
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2021. 05. 06. 13:11

Hirdetés leírása:

Eladó egy Budapesttől 95, Balassagyarmattól 15 km-re található 2007-ben minőségi anyagokból épült családi ház. A ház bruttó alapterülete 135 nm északkeleti és délnyugati tájolású, rendkívül világos. A felső részen található 25 nm nappali, 30 nm konyha étkező, 2 db szoba, fürdő wc, 16 nm fedett terasz, 40 nm fedetlen terasz. A házban a meleget gázkazán, padlófűtés, radiátoros fűtés, vagy szilárd tüzelésű kandalló biztosítja. A ház alsó részén 60 nm-es lakórész alakítható ki, ehhez a csatorna, víz, fűtés kialakításra került. Jelenleg garázs tárolók, dolgozószoba és kazánház található itt. A garázson elektromos garázsajtó hőszigetelt ablakok találhatók.
A ház 44 cm porotherm téglából épült és 10 cm kőzetgyapot szigetelést kapott, valamint 3 rétegű üveg ablakok kerültek beépítésre, így rendkívül energiatakarékos. A hátsó tolóajtónál elektromos redőny került kialakításra, hogy a kényelem teljes legyen. A házban kiépítésre került riasztórendszer, továbbá légáramlást biztosító szellőző csövek, mely lehetőséget biztosít hőcserélő beépítésére. Napkollektorhoz szükséges csövezés is kialakításra került.
Az épülethez tartozik egy 9 nm külső pince. A kertben termő gyümölcsfák és az előkertben dísz tuják találhatóak. A településen megengedett a haszonállat tartás. Az ingatlanhoz opcionálisan termőföld is vásárolható. A település szuper csendes kis létszámú település, dimbes dombos erdőkkel szegélyezett, remek vadászati lehetőséggel. Hollókő turista útvonalon megközelíthető akár kerékpárral is. A közelben lótartásra és lovaglásra is van lehetőség.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Antal Ferenc
Telefonszám(ok): +36303176669
E-mail cím: iliny@antalferenc.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika