Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 120 m2-es ház Budajenő területén

| |
Ár: 75.000.000 Forint
Azonosító kód: CUWD
Megye: Pest
Település: Budajenő
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 120 m2
Szobák száma: 3 + 1 szoba
Fűtés: Ismeretlen
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2023. 01. 23. 11:49

Hirdetés leírása:

Eladásra kínálom ingatlanomat amely ideális lehet családok vagy családalapítás előtt állók számára. Az ingatlan a Pilisi Parkerdő mellett Budajenő központjában helyezkedik el. Gyönyörű szép természet veszi körül az egész települést. Nagyon sok túrázási illetve kerékpározási lehetőség és téli/nyári sípálya. Barátságos szomszédok , virágzó kertek és sok látni való. A ház egy nyugodt utcában van 150 méteren belül gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, óvoda, kéttannyelvű általános iskola, játszótér, ABC, dohánybolt, vendéglő, távolsági buszmegálló.

Ingatlan alapterülete 598 m2 azon van egy 120 m2-es ház. (80+40 m2)

Az első lakás téglaépítésű 80 m2-es, 2020-ban felújított. Új nyílászárók és új Ferroli gázkazán ,új radiátorokkal gondoskodik a ház melegéről és meleg vizéről. 2 szoba, konyha, fürdő, mosdó, előszoba.

A hátsó rész szintén téglaépítésű lakás a válaszfalai pedig vegyes építésűek.
A lakás 40 m2 de felújításra szorul. Régi nyílászárók, fűtés gázkonvektorral, meleg víz pedig gázbojlerrel működik. 1 szoba + félszoba, konyha, fürdő wc egyben.

Az udvaron van egy fedett garázs, fatároló, füstölő, kút (pár éve be volt vizsgálva a víz iható volt) borospince bor hiányában most csak pince.
Az összeg irányár.
Email-en tudok képet küldeni mindenről.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Babos Krisztián
Telefonszám(ok): 06706369910
E-mail cím: baboskrisztian97@gmail.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika