Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 41 m2-es ház Budapest 4. ker. területén

| |
Ár: 54.900.000 Forint
Azonosító kód: J7MQ
Megye: Budapest
Település: Budapest 4. ker.
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 41 m2
Szobák száma: 1 szoba
Fűtés: Cirkó
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2022. 11. 15. 09:58

Hirdetés leírása:

ÚJPESTEN, A IV. KER. SEMMELWEIS UTCA 17 SZÁM ALATT CSALÁDI HÁZ 396 NM-ES TELKEN, NAGYON JÓ BEÉPÍTÉSI LEHETŐSÉGGEL, TULAJDONOSTÓL ELADÓ!

A tehermentes ingatlan azonnal birtokba vehető. Önálló helyrajzi számmal rendelkezik.

Építési telekként is ideális! 45%-os beépíthetőséggel, 7,5 méteres párkánymagassággal, egy emeletes épület építése lehetséges, hivatalosan négy külön lakás kialakítható a telken. Előkertes új családi ház is építhető.

Kulturált lakóközösség, szomszédok jellemzik a környezetet. Előkertel, tágas hátsó kerttel rendelkezik az ingatlan. Gépkocsi beállás a telekre könnyedén lehetséges.

Az épület oldalhatárra épült. 5,7 méter előkerttel rendelkező, 11,7 méter megfelelő utcafronti szélességű, 34 méter mélységű jó formájú világos telken gyümölcsfák vannak, nem határolják tűzfalak.

41 nm-es ház 1955-ben épült, lakható állapotú, minden működik, tiszta, rendezett, de felújítandó állapotú. Cserépkályha és gázkonvektor biztosítja a ház fűtését. Méreténél fogva alacsony rezsiköltséggel fenntartható. Akadálymentesen megközelíthető minimális átalakítással.

3 fázisú elektromos áramvételi lehetőséget biztosító villanyóra, fővízmérő, gázóra, csatorna, minden közmű, rendelkezésre áll.

További 10 nm-es száraz, akár lakóépülethez csatlakoztatható, külön is használható melléképület van.
Az ingatlan környezete csendes rendezett. Közlekedés a belváros irányába nagyon jó tömegközlekedéssel és gépkocsival egyaránt.

Kerékpáros útvonalak is a közelben vannak. Patika, több kis bolt, cukrászdák, bölcsőde, óvoda, iskola, hatalmas parkok és a közkedvelt játszóterek a közelben megtalálhatók.

A házhoz közel található több busz megállója is, ahonnan könnyen elérhető az 3M metróvonal, Nyugati pályaudvar.

Jelenlegi állapotában bérbeadásra, befektetésként érték megőrzésre kiválóan alkalmas, sok lehetőséget kínáló ingatlan.

Nem elírás, tulajdonostól eladó! Közvetítők segítségét köszönöm nem szeretném kérni.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Bata László
Telefonszám(ok): +36703186175
E-mail cím: batalaszlo77@gmail.com
Eladó további hirdetései »

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika