Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 80 m2-es ház Makó területén

| |
Ár: 6.500.000 Forint
Azonosító kód: 8OFH
Megye: Csongrád
Település: Makó
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 80 m2
Szobák száma: 3 szoba
Fűtés: Cirkó
Egyéb:
Feladás ideje: 2022. 06. 02. 23:05

Hirdetés leírása:

Eladó vegyes falazatú parasztház. Nagy udvarral, kerttel. A kert a hátsó utcára néz, oda kaput lehet nyitni. Betonkerítéssel és alumínuum kapuval ellátva. Fűtése gázkazánnal, és vegyes tüzelésű kazánnal vagy akár egyedi kandallókkal lehetséges. Jók a kényények. Az épület felújításra szorul. Főként festésre. Aquapool készülékkel felszerelt, nem nyirkosak a falak és a padló. Fürdőszoba használható, de felújítandó. Oda tudok adni űj mosdót, csappal meg csempét. Műanyag nyílászárók vannk. Villanybojler adja a melet vizet a fürdőben és a konyhában is, éjszakai áramra kötve. A konyhában kb 4 éves gáztűzhely van. Csatorna hálózatba be van kötve. Riasztóval ellátva. A riasztó felügyelethez bekötve. Autóval könnyen be lehet állni az udvarba, akár többel is. Reális áron eladó.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Kiss Katalin
Telefonszám(ok): 36202042275
E-mail cím: goldyne601@freemail.hu

Kiemelt ingatlan hirdetések:Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika