Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 75 m2-es ház Nagykanizsa területén

| |
Ár: 6.200.000 Forint
Azonosító kód: 63BF
Megye: Zala
Település: Nagykanizsa
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 75 m2
Szobák száma: 1 + 1 szoba
Fűtés: Egyéb
Egyéb:
Feladás ideje: 2021. 06. 17. 18:59

Hirdetés leírása:

Nagykanizsától 5 km-re Cserfő hegyen erdővel körül ölelt környezetben eladóvá vált otthonunk. Az ingatlan 2 telekből áll össz. m2 6000. A privát szférát 2 m-es sövény biztosítja az utcafrontról. Az ingatlan gazdálkodásra is alkalmas ólakkal, tároló helyiségekkel. A telken több mint 50 gyümölcsfa és telepített gondozott kordonos málna ültetvény, fekete szeder található. Az udvar kövezett és pázsitos. A házban víz nincs de villany internet és műholdas tv van. A víz ciszternából történik 2 db 6 és 2 m3. Ivóvíz vételezhető a faluból kiszállítással. Az ingatlan bekamerázott. Jó szomszédok, csendes környezet. Túrázási lehetőségek, nyugalom, madárcsicsergés. A város elérhető közelségben mégis távol annyira hogy az elvonulni vágyóknak megfeleljen.
A ház felújított, szigetelt. A fűtést kemence biztosítja. 1.5 szoba amerikai konyhás nappali fürdőszoba wc-vel, gardrob helyiség előszoba spejz és tároló összesen 75 m2-en. A házba egy tölgyfa fedett teraszon keresztül juthatunk be. Zalakaros 13 km Keszthely 30 Balaton 30 km. Az ingatlan irányára 6,200000 ft. Érdeklődni egész nap a 70 5966293 telefonszámon

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: pruszkai Anikó
Telefonszám(ok): 06705966293
E-mail cím: vinnaianiko@vipmail.hu

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika