Képesingatlanok.hu

Eladó családi ház építésű 100 m2-es ház Valkó területén

| |
Ár: 18.500.000 Forint
Azonosító kód: 1W5L
Megye: Pest
Település: Valkó
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Családi ház
Emelet: Földszint
Alapterület: 100 m2
Szobák száma: 3 szoba
Fűtés: Cirkó
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2021. 07. 25. 20:01

Hirdetés leírása:

Családi ház eladó
A Gödöllői természetvédelmi terület szomszédságában Valkón, eladó egy családi ház, 1475 nm telken.

A ház összkomfortos, alapterülete 100 nm. Építése vegyes falazatú, ennek köszönhetően, télen és nyáron is megfelelő hőmérsékletet biztosít. A fűtést, és meleg vizet Kombi cirkó biztosítja, a fürdőszobában idősekre tekintettel kád, és zuhanyzó is található. A konyha és étkező, egyedi megoldású szinteltolással épült, így azokból rálátás nyílik a tágas nappalira. Egy nagy előszoba, hálószoba, továbbá egy vendégszoba is alkotja a házat. A főépület alatt, egy kisebb pince található, melyben hidrofornak köszönhetően, az öntözés kútvízről is lehetséges. Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy két külön beállós garázs, nyári konyha, gazdasági épület.
A telken egy közel 80%-ig elkészült úszómedence (gépészeti aknával) is található.

Az ingatlan felújítandó, vételára ennek megfelelően lett alacsonyabbra megállapítva, a piacon található, nagy részben hasonló ingatlanokhoz képest. Kérem, ennek ismeretében keressenek, elsősorban egyösszegű vásárlók, érdeklődők jelentkezését várjuk.

Az ingatlan magánszemélytől eladó, közvetítők kérem, ne keressenek!
A hirdetés, valamint tartalmának bármely formában történő, harmadik fél általi megjelenítése, továbbközlése, kizárólag előzetes egyeztetést követő hozzájárulás alapján lehetséges, megszegése jogi eljárást von maga után!

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Árky Katalin
Telefonszám(ok): 06302521376
E-mail cím: arkykatalin@freemail.hu

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika