Képesingatlanok.hu

Eladó egyéb építésű 1662 m2-es telek Győr területén

| |
Ár: 19.999.000 Forint
Azonosító kód: VDUO
Megye: Győr-Moson-Sopron
Település: Győr
Ingatlan típusa: Telek
Típus: egyéb
Emelet: Földszint
Alapterület: 1662 m2
Fűtés: Ismeretlen
Egyéb:
Feladás ideje: 2021. 05. 23. 10:24

Hirdetés leírása:

TULAJDONOSTÓL eladó
9025 Győr, Újhold utca 1. sz. alatt lévő, külterületi 0263 hrsz ingatlan

Csendre, nyugalomra vágyik? Nem szeretné, hogy szomszédja legyen?
Akkor Önt érdekelni fogja a szó szerint egyedülálló eladó ingatlanom.

Ideális lakóház vagy és vállalkozás telephelyének kialakítására.

Művelési ág: Kivett Lakóház, udvar, gazdasági épület

Terület: 1662 m², 1/1-es tulajdonú, tehermentes ingatlan!

Ár: 19 999 000 Ft
12 033 Ft/m2

Területet három oldalról, 10 hektáros szántó öleli körül, a negyedik oldala, az 52.61 méter széles utcafrontja a kavicsos közútra, az Újhold utcára néz.

Az ingatlan a Régi Bécsi útról megközelíthető, a Radnóti szobortól 150 méter távolságra, az Újhold utcában található. Van rajta egy 120 m² -es romos ház, amely a vevő igénye szerint lebontandó, vagy akár felújítható, és egy 30 m² -es félkész melléképület.

Terület kiváló magán személynek nyugodt családi háznak, vagy ideális vállalkozás telephelyének, aki meg látja benne azt a lehetőséget, amely az ingatlan egyedülálló elhelyezkedéséből adódik.

Az ingatlan Győr Városházától 3 km -re helyezkedik el. A Duna Center bevásárló központtól pedig 1.5 km -re fekszik. A Budapest – Hegyeshalom összekötő M1-es autópálya, és a Győr - Sopron M 85 -ös gyorsforgalmi csomópont szintén 3 km -re található.

Jó befektetés lehet annak, aki tudja értékelni azt a tényt, hogy itt nincsenek szomszédok, ezért az életvitelében nem is zavarhatják Önt és családját. Vagy a már meglévő vállalkozása működésében, illetve a jövőbeni terveinek, elképzeléseinek megvalósításában sem gördíthetnek akadályt a szomszédok.

Közművekkel jelenleg nem rendelkezik az ingatlan, de mély ásott kút található a területén. A vevőnek lesz lehetősége a közművekre való rácsatlakozásra.

Ha az ingatlanom felkeltette az érdeklődését, keressen egyeztetés végett.

Tel: +36 70 377 8619
e-mail: istvanturi939@gmail.com

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Turi István
Telefonszám(ok): +36703778619
E-mail cím: istvanturi939@gmail.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika