Képesingatlanok.hu

Eladó egyéb építésű 5129 m2-es telek Miskolc területén

| |
Ár: 12.000.000 Forint
Azonosító kód: SRQA
Megye: Borsod-Abaúj-Zemplén
Település: Miskolc
Ingatlan típusa: Telek
Típus: egyéb
Emelet: Földszint
Alapterület: 5129 m2
Fűtés: Ismeretlen
Egyéb:
Feladás ideje: 2022. 01. 21. 18:59

Hirdetés leírása:

Miskolc Őzugró utcában található, külterületi, zártkerti művelésből kivett, építési tilalom alól feloldott telek, lakható gazdasági épületekkel, bútorokkal, vagy kiürítve eladó. A két gazdasági épületben, összesen 3 szoba, 3 konyha, 3 WC/mosdóként funkcionáló helység található különböző alapterülettel és készültségi állapotban, melyek mind külön bejárattal rendelkeznek. A fő épületben előszoba, garázs, alatta pedig boros pince is található. Az épületek festésre, felújításra szorulnak. Az utcában van gáz, de a telekre nincs bevezetve. Fűtésre cserépkályha, kandalló és(vagy) villanyáram szolgál. A vízdíj tartalmazza a szennyvíz szippantási szolgáltatást és a szemétszállítás is megoldott. A telek a bejárattól emelkedő és szűkülő trapéz alakú, részben elkerített, legszélesebb utcafronti oldala kb.35m. Elhanyagolt gazos, valamikor szőlő-gyümölcsösként funkcionált. Jelenleg is találhatóak rajta termő cseresznye, szilva és diófák, valamint állattartásra alkalmas épületek. A telek beépíthetőségének nagyságáról nincs információm, de a tilalom ami ere a térségre érvényes,töröltetve lett.





Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Bráz Tibor
Telefonszám(ok): +36302829670
E-mail cím: braztibi@gmail.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika