Képesingatlanok.hu

Eladó egyéb építésű 960 m2-es vendéglátás Oroszlány területén

| |
Ár: 150.000.000 Forint
Azonosító kód: NDIG
Megye: Komárom-Esztergom
Település: Oroszlány
Ingatlan típusa: Vendéglátás
Típus: egyéb
Emelet: Földszint
Alapterület: 960 m2
Fűtés: Ismeretlen
Egyéb:
Feladás ideje: 2021. 04. 30. 09:55

Hirdetés leírása:


A KOMPLEX INGATLAN tatabányai irodájának portfóliójából eladásra kínálok egy Oroszlány határában lévő befektetési ingatlant, mely a Majki Remeteség szomszédságában található.
Majk jelenleg is nagy turisztikai beruházások központja.

A táj szépségét, a nyugalmat, feltöltődést, a halastó szépsége mellett garantálja a Szent György energiavonal keresztülhúzódása a birtokon. Ez a vonal a Föld kiemelkedően jótékony hatású energiavonalai közé tartozik, mely igazoltan immunerősítő és az energiahiányos állapotot képes helyreállítani.

Az elkészült ingatlanhasznosítási terv alapján sokféle lehetőséget rejt magában a befektetési ingatlan. Az új tulajdonos igénye szerint válhat belőle akár apartmanhotel, fejlesztő intézmény, a falusi turizmustól a lovarda alapításon át az idősek otthonáig gyakorlatilag bármi.

A 42245 nm-es birtok 960 nm épületegyüttese magában foglal, egy 12 szobás duplakomfortos házat, több fürdőszobával, közösségi terekkel, és 20 ló elhelyezésére alkalmas istállót, valamint mindehhez szükséges kiegészítő helyiséget is. Szaunával és uszodával is rendelkezik.

Vállalkozásra tökéletes, hiszen esetlegesen egy EU-s pályázattal, némi tőkével egy virágzó és jövedelmező beruházássá alakítható.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a többféle természeti és anyagi értékkel rendelkező ingatlan, kérjen időpontot a megtekintésére.
Tegyen egy ajánlatot!

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Nochta Mónika
Telefonszám(ok): +36306820920
E-mail cím: monika.nochta@gmail.com
Eladó további hirdetései »

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika