Képesingatlanok.hu

Eladó 120 m2-es ház Balatoncsicsó területén

| |
Ár: 139.000.000 Forint
Azonosító kód: T8WD
Megye: Veszprém
Település: Balatoncsicsó
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Ismeretlen
Emelet: Földszint
Alapterület: 120 m2
Szobák száma: 4 szoba
Fűtés: Egyéb
Egyéb:
Feladás ideje: 2023. 01. 07. 14:44

Hirdetés leírása:

Eladó ház a csendes Bádi szőlőhegyen. Eladó egy gyümölcsös és gazdasági épület besorolású, külterületi 15 éve alapjaitól újjáépített, autentikus balaton-felvidéki présház Balatoncsicsó külterületén, a településtől 1,5 km-re. Egész évben lakható. Az épület hasznos területe 120 nm, a telek 1165 nm. Az épület két szintes, szintenként külön bejárattal. A szinteket belső falépcső köti össze. Mindkét szinten vizesblokk található. A ház vízellátása fúrt csőkúttal megoldott. A falazat 60-80 cm terméskő, helyenként B25 tégla. A lakóhelyiségek belmagassága 3 m. Földszint áll: amerikai konyha, borospincéből kialakított nappali, fürdőszoba, fél szoba. Emelet áll: korábban festőműteremként használt 45 nm alapterületű közvetlen kertkapcsolatos szoba, + 1 szoba, fürdőszoba, padlás (+12nm). A fűtés jelenleg fa és elektromos. Dupla kémény. A házhoz alternatív energiaforrás elektromos csatlakoztatása kiépített. A ház passzívházzá alakítható. Az ingatlan személyautóval egész évben könnyen megközelíthető, a betonúttól, buszmegállótól 500 m jó állapotú murvás út. Balatonpart 5 km. Irányár 139 millió forint.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Szlávics Alexa
Telefonszám(ok): +36703114494
E-mail cím: alexa.szlavics.art@gmail.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika