Képesingatlanok.hu

Eladó 38 m2-es ház Tóalmás területén

| |
Ár: 7.500.000 Forint
Azonosító kód: BKGA
Megye: Pest
Település: Tóalmás
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Ismeretlen
Emelet: Földszint
Alapterület: 38 m2
Szobák száma: 1 szoba
Fűtés: Egyéb
Egyéb:
Feladás ideje: 2023. 07. 18. 08:31

Hirdetés leírása:

Tóalmáson 570 -öl, azaz 2052m-es sarki telek eladó.
Az ingatlanon egy 38m-es jó állapotú parasztgerendás vályogház amely 1 szoba 1 konyha veranda, wc-zuhanyzó részből áll. Az épület száraz, a szobában búbos kemence, melyet a konyha felől lehet fűteni. Az aljzat 1 éve betonozott, a tető 2 éve lett felújítva, jó állapotú, a telken kisebb melléképület található.
Az ingatlanon 2 kút van, egy gyűrűs és egy fúrt kút mely a felső gyümölcsöst látja el.
Emésztő mely masszív, zsalukőből épített. Áram bevezetve, vaskapu kocsibeállónak, a telekkel szemben erdő van, kiváló levegő, csend (ezért hívják a nyugalom szigetének) Ajánlanám, nyaralónak, ott lakásnak. Szép nagy a telek, gyümölcsösnek, állattartásnak, kertészkedésnek, méhészetnek stb.. kiváló.
Az ingatlan a központtól 10 percre van.
Tóalmás kiválóan ellátott a napi megélhetéshez szükséges vásárlási lehetőségekkel.
Biztosított a háziorvosi, gyógyszertári, általános iskolai, óvodai lehetőséggel. Jól működő tömegközlekedés közvetlen buszjárat az Örs Vezér téri és a Stadionok metróállomáshoz. Mivel Budapesthez közel van 40 perc alatt a fővárosba lehetünk. Tóalmáson Termál Gyógyfürdővel rendelkezik . Nagyon sokan járnak strandjára, reumatikus és izületi betegséggel. kellemes pihenésre nyújt lehetőséget, ősfás parkjával az Andrássy Kastély és környéke.
A híres Tóalmási Húsüzem mely üzlettel is működik állandó friss hús.
Kiváló a füstölt árújuk, kolbász, sonka stb..
Amennyiben felkeltette érdeklődését, várom hívását

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Bősze Ernő
Telefonszám(ok): 06302332259
E-mail cím: ernobosze3@freemail.hu

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika