Képesingatlanok.hu

Eladó ikerház építésű 280 m2-es ház Diósd területén

| |
Ár: 144.900.000 Forint
Azonosító kód: N7DP
Megye: Pest
Település: Diósd
Ingatlan típusa: Ház
Típus: Ikerház
Emelet: Földszint
Alapterület: 280 m2
Szobák száma: 5 szoba
Fűtés: Ismeretlen
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2021. 05. 22. 06:48

Hirdetés leírása:

Diósd Sashegyén, tulajdonostól eladó egy kiváló állapotú 280 m2-es ikerház fele, melyben nappali + konyha + étkező, 4 szoba, gardrób, 2 fürdőszoba található, az emeletek szint eltolással kerültek kialakításra. A ház 1.556 m2-es telken helyezkedik el. Az ingatlanhoz 2 kocsibeállós garázs, 3 terasz (ebből 1 fedett) és egy nagy szuterén (itt található a gázkazán, mosókonyha, wc-vel, mosdóval) is tartozik. Az ingatlan duplakomfortos, Buderus Logano G124 típusú gázkazánnal, (amely tavaly teljes felújításra került), 200 literes melegvíztárolóval ellátott. A ház melegét a szobákban elhelyezett lapradiátorok, a fürdőkben, közlekedőben és a konyhában padlófűtés biztosítja. Minden szobában Daikin hűtő-fűtő klíma lett egy évvel ezelőtt beszerelve, a konyhabútorban Siemens típusú beépíthető gépek (mikro, pároló, kerámialapos tűzhely és elektromos sütő) kerültek beszerelésre. A nappali hangulatát fokozza egy kandalló, a konyhát és a nappalit (kb. 90 m2) a hatalmas ablakfelületnek köszönhetően –ha úgy akarjuk- rengeteg napfény árasztja el. A kertben ültetett örökzöldek télen, nyáron a kert díszei, a hátsó kerten pedig szintén örökzölddel beültetett domboldal került kialakításra, valamint hatalmas nagyságú füves terület. Az ingatlan több generáció együttéléséhez is biztosít nagy méretű, tágas közös tereket és kényelmes szobákat. Az ingatlan –igény esetén- bútorozottan is megvásárolható, melyek nagy része kiváló minőségű olasz és német bútorok. Az ingatlan ára irányár.
Diósd város közvetlen a főváros határában helyezkedik el, autóval a XI. kerület forgalomtól függően 20-30 perc alatt elérhető. Diósd területén óvoda, iskola, több benzinkút, Spar, Interspar található. Az M0 és M6 autópálya kb.2- 3 km távolságon belül elérhetőek.
Ingatlanközvetítők segítségét köszönöm nem kérem, ne keressenek!
Érdeklődni lehet a 06-70-390-8130 telefonszámon.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Bertalan Péter
Telefonszám(ok): 06703908130
E-mail cím: szilvia.fodor@gmail.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika