Képesingatlanok.hu

Eladó 54 m2-es nyaraló Gárdony területén

| |
Ár: 45.800.000 Forint
Azonosító kód: OFJ0
Megye: Fejér
Település: Gárdony
Ingatlan típusa: Nyaraló
Típus: Ismeretlen
Emelet: Földszint
Alapterület: 54 m2
Szobák száma: 2 + 1 szoba
Fűtés: Cirkó
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2021. 08. 05. 08:48

Hirdetés leírása:

Téglából épült téliesített ikerházfél nyaraló külön mérőórákkal. 3013-ban teljes felújítást kapott a ház. Festés, burkolatcsere, műanyag külső nyílászárók. 2021 áprilisában az egész ház teteje új szigetelést kapott. Meleg vizet gázkazán, fűtést gázcirkó biztosít. Földszint 27 m", ahol nappali, étkező, konyha van egy légtérben, ill külön helyiségben WC, mosdó és zuhanykabin. Az emeleten utcafronton egy nagyobb ill hátul egy kisebb szoba , közlekedő ill. WC található. Mindkét szoba erkélyes. Víz, gáz, csatorna, áram (3 fázis) a házban. A házhoz tartozik egy 3x3,5 méteres félig fedett terasz, ill egy bebújós (115 centi magas) 1,7x3,7 m.-es bepolcozott pince, ami sok-sok dolgot elnyel. . A ház háta mögött 1,8x3 m.-es sufni v műhely (ki mire használná) + előtte 2,5x2,5 m.-es fedett résszel. Az udvarban fúrt kút és egy 5,4x2,7 m.-es garázs található. A garázs és a kapu közé még egy autó befér. Velencei tó 2 perc, Velencefürdő vasútállomás 5 perc séta.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Németh Gábor
Telefonszám(ok): 305279511
E-mail cím: nem100@freemail.hu

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika