Képesingatlanok.hu

Eladó 82 m2-es nyaraló Mór területén

| |
Ár: 21.500.000 Forint
Azonosító kód: PHOD
Megye: Fejér
Település: Mór
Ingatlan típusa: Nyaraló
Típus: Ismeretlen
Emelet: 1
Alapterület: 82 m2
Szobák száma: 2 szoba
Fűtés: Cirkó
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2021. 08. 23. 18:30

Hirdetés leírása:

Tisztelt érdeklődő!
Szeretne egy csodálatos ingatlant? Dupla panorámával a Vértesre és a Bakonyi- hegységre? Csendre, és zavartalan kikapcsolódásra vágyik, vagy szívesen lakna egy új építésű, minden igényt kielégítő házikóban? Ha e kérdések közül bármelyikre igennel válaszolt, akkor önnek kínálom ezt az új építésű, tetőtér beépítéses meseszép házat, mely Komárom-Esztergom Megye, Mór városának központjától autóval 3 percre helyezkedik el.
Megközelítése a 81-es főútról lehetséges, aszfaltozott úton.
Mór városa dinamikusan fejlődik, számos turisztikai, gasztronómiai örökséggel rendelkezik. A Móri borvidék országos hírét a vendégváró rendezvények öregbítik.

A művelés alól kivont, külterületi zártkert 915nm, füvesített. Rengeteg termő gyümölcsfával, a kerítés mellett pár tőke szőlővel, málna, egres és ribizlibokorral.
A kétszintes házikó hasznos alapterülete 82nm, melyben 2 nagy szoba, konyha, zuhanykabinos fürdőszoba és a közlekedőben praktikusan kialakított tároló kapott helyet. A reggeli kávéját a kertkapcsolatos teraszon fogyaszthatja el.
A fürdőszobában járólap, a többi helyiségben szalagparketta van. A falak szigeteltek, és a nyílászárók is megfelelnek a kor követelményeinek. Fűtése kandallóval biztosított. Az udvaron gyűrűs ásott kút van, a szennyvíz saját emésztőbe gyűlik.
A ház alatt részben pince található, mely alkalmas tárolásra, vagy akár műhelynek is. Itt kapott helyet a házi vízmű rendszer és a bojler, amely a meleg vizet adja.
A közelben elérhető a kisebb boltok mellett Aldi, Lidl, Spar, Penny stb. is. A város nagy ipari parkkal rendelkezik, számos munkalehetőség közül lehet választani.
Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan nem alkalmas családtámogatási kedvezmények igénybevételére.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal, hogy saját szemével meggyőződhessen az ingatlan szépségéről!

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Nochta Mónika
Telefonszám(ok): +36306820920
E-mail cím: monika.nochta@gmail.com
Eladó további hirdetései »

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika