Képesingatlanok.hu

Eladó panel építésű 73 m2-es lakás Budapest 19. ker. területén

| |
Ár: 39.500.000 Forint
Azonosító kód: EGFS
Megye: Budapest
Település: Budapest 19. ker.
Ingatlan típusa: Lakás
Típus: Panel
Emelet: Földszint
Alapterület: 73 m2
Szobák száma: 3 + 1 szoba
Fűtés: Távfűtés
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2022. 02. 21. 13:16

Hirdetés leírása:

Eladó a XIX kerület lakótelepi részen, frekventált helyen egy megközelítőleg 73 nmes földszinti lakás.
Az ingatlannak 4 hálószobája van (kb. 8, 12, 18, 20 nm-esek), amelyek laminált parkettásak, a többi helyiség: konyha, előszoba, a két külön helyiségben elhelyezkedő wc és fürdő pedig járólap burkolásúak.
Az ingatlanhoz tartozik egy kb 3 nm-es erkély, amelyre ki van vezetve egy kültéri világítótest illetve kültéri konnektor. Továbbá a fürdőben a kád, úgynevezett kádajtót kapott, ezáltal a kád funkciója megmaradt, de a család idősebb tagjainak is könnyű a ki és beszállás.
Az összes nyílászáró műanyag, az ajtó pedig korszerű biztonsági ajtó. A fűtés távhős és átalánydíjas, a villany és víz pedig egyedi mérőórás, távközlés jelenleg a Digi által van, de több szolgáltató által lefedett a terület. A közösköltségben benne van egy felújítási alap is.
Az ingatlan frekventált helyen van, szembe van az önkormányzat és kormányablak, a szépen felújított városháza tér, 4-5 perc sétára, egy Reál üzlet és egy pékség, valamint egy ezer aprócikk bolt, és dohánybolt található. Továbbá 7-8 perc sétára elérhető a Spar, gyógyszertár, villamos és buszmegállók, iskola és óvoda, bölcsőde, háziorvosi rendelő, éttermek, büfék, egyéb szolgáltatók és a kerületi egészségház. Kőbánya-Kispest elérhető 10-15 perc alatt. Annak ellenére, hogy frekventált helyen van az ingatlan, sok zöldövezet veszi körül, játszótér 3 percre, amelyben felnőtt torna park is van, valamint 8 percre állatorvosi rendelő és kisállat kozmetika is van.
A lakóközösség csendes és összetartó, a lakásszövetkezet bármiben rendelkezésre áll, például 0-24 órás diszpécser szolgálattal.  
A parkolás az utcán ingyenes, mindig találni helyet az ingatlan közelében, elektromos autó töltésre is van lehetőség.  
Érdeklődni a 06202511320 telefonszámon lehet.
Kérem ingatlanosok se üzenetben, se telefonon ne érdeklődjenek. 

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Kiss Ivett
Telefonszám(ok): 06202511320
E-mail cím: kissivett14@gmail.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika