Képesingatlanok.hu

Eladó panel építésű 62 m2-es lakás Székesfehérvár területén

| |
Ár: 40.800.000 Forint
Azonosító kód: DCVG
Megye: Fejér
Település: Székesfehérvár
Ingatlan típusa: Lakás
Típus: Panel
Emelet: 2
Alapterület: 62 m2
Szobák száma: 2 + 1 szoba
Fűtés: Távfűtés
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2022. 08. 22. 20:34

Hirdetés leírása:

Tulajdonostól eladó a Székesfehérvár, Rákóczi utcában a 70-es évek második felében épült 10 emeletes, liftes panelház 2. emeletén egy 2,5 szobás, 62 négyzetméteres, panelplusz programon átesett (tehát külsőleg hőszigetelt, és műanyag, redőnyös ablakokkal ellátott), jó állapotú, üres, azonnal beköltözhető, erkélyes panellakás. A lakás 2003. évben esett át nagyobb felújításon, az utolsó kisebb felújítás (szobafestések) 2016-ban voltak. Az ajtók még az eredetiek. Távfűtéses, saját mérőkkel. Közös költség havi 12.276 Ft. A lakáshoz egy közös használatú alagsori tároló is tartozik. A lakás észak-déli fekvésű, a ház mindkét oldalára panorámás a kilátás (nem takar egy másik panelház). A lépcsőház tiszta, a szomszédok csendes, kulturált emberek. Parkolás az utcán, fizetős övezetben lehetséges. A lakás a történelmi belváros szélén, ügyeletes gyógyszertár, iskolák, óvodák, több vegyesbolt, nagyáruház (Skála) közvetlen közelében fekszik. Telefonon egyeztetett időpontban megtekinthető. Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek!

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Ferenc Pintér
Telefonszám(ok): +36704135987
E-mail cím: pinterferi72@freemail.hu

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika