Képesingatlanok.hu

Eladó tégla építésű 63 m2-es lakás Budapest 13. ker. területén

| |
Ár: 72.800.000 Forint
Azonosító kód: HHDS
Megye: Budapest
Település: Budapest 13. ker.
Ingatlan típusa: Lakás
Típus: Tégla
Emelet: 6
Alapterület: 63 m2
Szobák száma: 2 szoba
Fűtés: Konvektor
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2023. 01. 02. 15:56

Hirdetés leírása:

Eladó Budapest XIII. kerület ÚJ LIPÓTVÁROS frekventált részén, egy tégla építésű, jó állapotú, barátságos, csendes, gondozott, karbantartott 2db liftes társasházban, kiváló közlekedéssel 6.-emeleti 63nm-es CSENDES LAKÁS VÁRJA a Radnóti Miklós utcában. Pozsonyi út és az Újpesti rkp. közt található az ingatlan. A társasház gondozott, tiszta épület, belső udvarral, bicikli tárolóval is rendelkezik, szintenként körfolyosóval. Az udvari homlokzat pár évvel ezelőtt fel is lett újítva. A lakás üvegtető fedésű folyosón közelíthető meg. A lakás elhelyezkedésének előnye is, hogy a folyosó végén található, így nem közlekednek a lakók az ajtó előtt, illetve a bejárati résznél zárt külön előtér is található, amivel összesen csak egy szomszéddal közös ez a zárható előtér. A lakás helyiségei az előszobából nyílnak (konyha, kamra, szoba, fürdő-wc, nappali).
Központi elhelyezkedése miatt egyaránt alkalmas irodának, és rendelőnek is. Alakítható, otthoni munkavégzésre, kiadásra is alkalmas. Közlekedése elsőrangú: Metró, villamos pár perc séta. A környék infrastruktúrája kiemelkedő, a közelben a számos hangulatos étterem, pékség és üzlet mellett kikapcsolódásra is van lehetőség, gyalogtávon belül elérhető a Margit sziget, illetve a Szent István park.
Egyéb tulajdonságok: tehermentes, azonnal költözhető, lift (2 db), egyedi mérőórák, kiváló adottságok, átlagos állapotú, külön tároló jár az ingatlanhoz, rezsivédett ingatlan, tégla építésű, tehermentes, tömegközlekedéssel rendkívül jól elérhető, jellenleg udvari beállót mi nem vettük igénybe, világos helyiségek vannak a lakásban, köszönhetően a nagy méretű új hőszigetelt üvegezéssel ellátott műanyag nyílászáróknak, amikhez nyitható, zárható szúnyoghálók és elektromos redőnyök is tartoznak.

Alapterület 63 m
Szobák száma 2db halszálka parketta burkolattal vannak ellátva 30nm12nm
Szerkezet Tégla építésű
Társasház állapota Kiváló
Társasház szintjei 6 emeletes
Közös költség 8 905 Ft hónap
Építés éve 1971
Belmagasság 280 cm
Előszoba 1db 9nm
Konyhák száma 1db 5nm
Kamra 1db 2nm
Konyha típusa Ablakos konyha
Fürdőszoba WC-k száma 1db 5nm
Födém típusa Vasbeton
Fűtés típusa Gázkonvektorok
Meleg víz típusa Gáz és villany a lakás egyedi víz, gáz és villanyórával rendelkezik
Nyílászárók típusa Fa, illetve műanyag
Nyílászárók állapota Jó Kiváló
Ingatlan értékesítők érdeklődését abban az esetben várjuk, ha konkrét vételi szándékuk van.
Megértésüket előre is köszönjük szépen!
Az ingatlant előre egyeztetett hétvégi időpontban lehet megtekinteni.
Érdeklődni: minden nap 16:30-21:00 +36-70-596-4915 számon lehet.
Irányára: 72.800.000.-Ft.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Németh Sandorné
Telefonszám(ok): 06705964915
E-mail cím: sandornenemeth07@gmail.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika