Képesingatlanok.hu

Eladó tégla építésű 93 m2-es lakás Budapest 14. ker. területén

| |
Ár: 55.900.000 Forint
Azonosító kód: VCHW
Megye: Budapest
Település: Budapest 14. ker.
Ingatlan típusa: Lakás
Típus: Tégla
Emelet: 3
Alapterület: 93 m2
Szobák száma: 3 szoba
Fűtés: Cirkó
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2021. 03. 08. 11:53

Hirdetés leírása:

XIV. kerület Istvánmező csendes, mégis központi részén eladó egy 93nm-es, 3 szobás, 3. emeleti napfényes, igényes tégla lakás, egy 8 és egy 4nm-es erkéllyel, saját tárolóval és autó beálló hellyel.

Főbb paraméterek:

Kiváló elosztás, nagy terek: nagy erkélyes nappali, hatalmas étkezős konyha, erkéllyel, 2 külön bejáratú hálószoba (az egyik gardrób szobával), fürdőszoba, külön WC. A lakáshoz tartozik egy saját udvari beálló és egy 3nm-es tároló is.

Napfényes, panorámás lakás: A nappali, s az onnan nyíló nagy erkély DK-i, az étkezős konyha és a másik erkély Ny-i fekvésű, a lakás így egész nap napfényes. A nagy erkélyről fás, városi panoráma és a Puskás Aréna, a kisebb erkélyről pedig egy nyugodt belső kertrész látható.

Újszerű állapotú lakás és ház: A ház 2000-ben épült, gondos lakói azóta folyamatosan karbantartják, kívül és belül is tökéletes állapotban van. A lakásról beszéljenek a képek...

Kiváló lokáció: Közvetlen közelben megtalálhatók bevásárlási, sportolási és szórakozási lehetőségek, óvoda, iskolák, éttermek... Tömegközlekedéssel pedig pár perc alatt a belvárosban lehetünk, hiszen megáll itt az 1-es, 41-es és 56-os villamos, a 75-ös és 77-es troli, a 901-es és 918-as éjszakai busz, de sétatávolságra van a 2-es metró Stadionok állomása is.

Minőségi lakás és ház, saját beállóval és panorámás erkélyekkel, mindez tökéletes helyen és reális áron. Várom szíves hívását, érdemes megnézni!

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Gábor Adrienn
Telefonszám(ok): 0036707990601
E-mail cím: gabadrih@yahoo.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika