Képesingatlanok.hu

Eladó tégla építésű 100 m2-es lakás Budapest 1. ker. területén

| |
Ár: 5.000 Forint
Azonosító kód: RQSH
Megye: Budapest
Település: Budapest 1. ker.
Ingatlan típusa: Lakás
Típus: Tégla
Emelet: Földszint
Alapterület: 100 m2
Szobák száma: 6 + 2 szoba
Fűtés: Cirkó
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2023. 03. 09. 12:01

Hirdetés leírása:

Ezzel a médiával szeretnék köszönetet mondani a valódi hackereknek, akik segítenek nekem egy már feltört üres ATM-kártyával, amely naponta 3000 dollárt tud felvenni. Böngésztem az interneten, és belebotlottam valakibe, aki tanúbizonyságot tett arról, hogy egy John Stoner nevű hacker hogyan segítette őt szegényből gazdag fickóvá egy már feltört ATM-kártyán keresztül, amely képes naponta bizonyos összegeket felvenni. Ma arról is tanúskodok, hogyan segített nekem. Soha nem hittem benne, amíg el nem küldték a kártyát, amit használtam. Nyugodtan forduljon hozzájuk a GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM e-mail címen vagy a WhatsApp +1(260) 218-3592-es telefonszámon.

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Stoner John
Telefonszám(ok): 12602183592
E-mail cím: genuinehackers000@gmail.com

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika