Képesingatlanok.hu

Eladó tégla építésű 31 m2-es lakás Budapest 20. ker. területén

| |
Ár: 19.500.000 Forint
Azonosító kód: EP86
Megye: Budapest
Település: Budapest 20. ker.
Ingatlan típusa: Lakás
Típus: Tégla
Emelet: Földszint
Alapterület: 31 m2
Szobák száma: 1 szoba
Fűtés: Konvektor
Egyéb: Részletek
Feladás ideje: 2021. 07. 16. 05:29

Hirdetés leírása:

XX. Pesterzsébeten, központhoz közel, jó közlekedéssel, Pacsirtatelepen, a kerület egyik legjobb kertvárosi részén, teljeskörűen, vintázs stílusban felújított 27 nm-es, K-Ny-i tájolású szoba-konyhás TÉGLAÉPÍTÉSŰ társasházi öröklakás, +4 m2–es előtérrel. A lakás földszinti, mely itt előnyt jelent, a kellemes belső kertből lépünk be a beüvegezett előtérbe, majd onnan az előszobába, melyből nyílik a külön WC és a konyha rész. A keleti oldalon található a 17 m2-es szoba, mely jól berendezhető, a belmagasság 290 cm. A szoba egy tágas előkertre néz, melyben fák és bokrok garantálják a zavartalan tartózkodást.

Műszakilag teljesen, az alapoktól kezdve fel lett újítva, ami tartalmazza a víz, villany, csatorna szerelést és a hideg burkolatokat egyaránt. A nyílászárók, ablak és bejárati ajtó is cserélve lettek, továbbá a beltéri ajtó is új. Az épület 1920-as években épült, 40-50 cm-es tömör téglafal, az előszoba még dryvit szigetelést is kapott.
A világítást korszerű LED fényforrások biztosítják, melyek fogyasztása minimális. A gázkonvektoros fűtés mellett infra panel is felszerelésre került.

A parkolás megoldott: felszíni beálló, 900/Ft/hó díjért bérelhető a társasház kertjében. A lakáshoz tartozik egy dupla tároló, mely 2 m2, plusz egy nagyobb, 5m2-es tároló, melyet 900 Ft-os havi díjon lehet bérelni. A kisebb tároló és az előtér használata társasházi alapító okiratban rögzített.

Boltok néhány perc sétával elérhetőek. Pesterzsébet központ 3 buszmegálló.

Tömegközlekedés: Pesterzsébet központja felé a 36-os busz megállója 1 perc. Belváros felé 5 perc sétatávolságon belül Pesterzsébet-felső HÉV-állomás (Közvágóhídra), valamint az 52-es villamos megállója is. A parkolás közterületen ingyenes, az épület előtt mindig van hely. jÖJJÖN, NÉZZE MEG, ÉLŐBEN MÉG SZEBB!

Hirdetés elérhetőségei:

Értékesítő neve: Kocsis Virág
Telefonszám(ok): 203602992
E-mail cím: vagyokthv@gmail.com
Eladó további hirdetései »

Kiemelt ingatlan hirdetések:



Ingatlan hírek

  • Az első lakásukat vásárlók helyzete jelentősen javult az elmúlt években, a támogatási rendszer mellett a kedvezőbb lakásárak és az alacsonyabb kamatok segítik az első lakásukat vásárló fiatalokat - közölte az FHB Jelzálogbank.
  • Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.
   

Kiemelt partnereink:

INweb Informatika